Εταιρία:Enecta

ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ G 500mg CBG 500mg 10ml – Enecta

22.95

Ποσότητα

Κοινοποίηση:

Αν ενδιαφέρεσαι να εξερευνήσεις τα πολλαπλά οφέλη της κανναβιγερόλη στην υγεία, τότε το έλαιο CBG της Enecta με 5% περιεκτικότητα σε CBG είναι το ιδανικό προϊόν για να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς.

Το έλαιο κανναβιγερόλη    αποτελεί ένα καινοτόμο διατροφικό συμπλήρωμα, που οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για την συνολική υγεία και την ευεξία του οργανισμού. Η ENECTA παρουσιάζει το έλαιο κανναβιγερόλης σε φιαλίδιο των 10 ml με 5% περιεκτικότητα σε CBG.
Μέγεθος

Εταιρία

Enecta

H Enecta είναι μία ιταλική εταιρεία, που σχηματίστηκε απο μία ομάδα επιστημόνων, βοτανολόγων, καλλιεργητών κάνναβης και άλλων ειδικών,οι οποίοι εργάζονται μαζί με σκοπό την παραγωγή βιολογικών και πιστοποιημένων πρoϊόντων κάνναβης σε λογικές τιμές. Η Ιταλία άλλωστε, έχει μακρόχρονη ιστορία και παράδοση στην παραγωγή συγκεκριμένης ποικιλίας Cannabis SativaL σε πιστοποιημένα χωράφια, χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων ή βαρέων μετάλλων που δηλητηριάζουν τη γή και φυτά. Εστιάζει κυρίως στην έρευνα της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης, παράγοντας έλαια πλήρους φάσματος κανναβιδιόλης και εστιάζοντας σε θεραπευτικές λύσεις που βασίζονται στα κανναβινοειδή. Για το λόγο αυτό δημιούργησε την GreenValley, προκειμένου να φέρει την επανάσταση σε τεχνικές καλλιέργειας και πολύπλευρης εκμετάλλευσης της βιομηχανικής κάνναβης. Στην Enecta θα βρείτε κυρίως έλαια και συμπληρώματα διατροφής! Μία σειρά που πρέπει να δοκιμάσετε!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.