Κοινοποίηση:

Οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης είναι μία πραγματική καινοτομία. Είναι αρωματικοί θυληκοποιημένοι σπόροι, που αναπτύσσονται και ανθίζουν μόνοι τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

 

Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις σχετικά με τους αυτόματους σπόρους κάνναβης και μερικά πολύ ενδιαφέροντα fun facts.

 

Πως προέκυψαν;

Οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης αποτελούν υβριδικές ποικιλίες των φυτών Indica και Sativa, που έχουν διασταυρωθεί με την ποικιλία Ruderalis. Η ιδιαιτερότητα της ποικιλίας Ruderalis είναι πως ευδοκιμεί σε περιοχές του πλανήτη όπου το καλοκαίρι είναι μικρής διάρκειας, αλλά η μέρα διαρκεί από 22 έως 24 ώρες όπως η Βόρεια Ευρώπη, η Ρωσία, η Μογγολία και η Κίνα.

Το συγκεκριμένο φυτό ανέπτυξε έναν μηχανισμό αυτόματης και πολύ γρήγορης άνθησης σε σχέση με τις άλλες ποικιλίες κάνναβης, που την κατέστησε ιδανική για να συνδυαστεί με πιο αρωματικά φυτά.

 

Τι συνθήκες χρειάζονται;

Αρχικά, πρέπει να πούμε πως οι συγκεκριμένοι σπόροι κάνναβης αναπτύσσονται ταχύτατα μέσα σε διάστημα 2 – 4 εβδομάδων από τη στιγμή που θα φυτευτούν, ανάλογα την ποικιλία και άλλους παράγοντες όπως η εποχή.

Οι συνθήκες που χρειάζονται οι αυτόματοι σπόροι κάνναβης, είναι αυτές που υπάρχουν στον εσωτερικό χώρο. Η Ελλάδα είναι μία χώρα με ηλιοφάνεια, όμως δεν μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες ώρες που χρειάζεται ένα θυληκοποιημένο φυτό, που προκύπτει από αυτόματος σπόρους κάνναβης και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ανθήσει στο εξωτερικό περιβάλλον.

Έτσι θα πρέπει να κρατηθεί σε εσωτερικό χώρο, με φωτισμό από ειδικές λάμπες που εξομοιώνουν την UV ακτινοβολία του ήλιου και δίνουν τις απαραίτητες 12 συνεχόμενες ώρες που χρειάζονται για την άνθηση ώστε να έχετε μία ποιοτική συγκομιδή αρωματικών ανθών κάνναβης.

 

Τι χαρακτηριστικά έχουν ως φυτά;

Όσα φυτά προκύπτουν από τους αυτοματοποιημένους σπόρους κάνναβης διαφέρουν από αυτά στις μεγάλες επαγγελματικές καλλιέργειες, λόγω της υβριδοποίησης τους. Μερικά γνωρίσματα τους είναι πως τα συγκεκριμένα φυτά:

  • Παραμένουν μικρά σε μέγεθος (30 – 60 εκατοστά)
  • Ανθίζουν αυτόματα σε 2 – 4 εβδομάδες
  • Είναι μικρά και δεν τραβούν την προσοχή
  • Έχουν πολύ διακριτικό άρωμα με άλλες ποικιλίες
  • Προσφέρονται για γρήγορη καλλιέργεια μέσα σε μία εποχή
  • Είναι ήδη θηλυκοποιημένα
  • Έχουν μέτρια με υψηλή περιεκτικότητα CBD ανάλογα την ποικιλία και την εταιρεία

 

Πού θα τους βρω;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα & ειδικά στην κατηγορία των σπόρων μπορείς να βρεις μία μεγάλη συλλογή από αυτόματους σπόρους κάνναβης που αποτελούν ένα μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο ή ένα πολύ ευφάνταστο δώρο!

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.