Εταιρία:Biotabs

BioTabs Starterkit – Biotabs

57.50

Ποσότητα

Κοινοποίηση:

Το σετ οργανικών λιπασμάτων της εταιρείας Bio  είναι η ιδανική λύση για έναν αρχάριο καλλιεργητή, αλλά και έναν γνώστη που αναζητά καλύτερες οργανικές αποδόσεις για τα φυτά του, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα και κούραση. Το σετ περιέχει  ένα εγχειρίδιο Bio Tabs Starterkit, καθώς και συσκευασίες των ακόλουθων πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων :

  • 25 γρ. Bactrex (βελτιωτικό γονιμότητας εδάφους)
  • 50 γρ. Mycotrex (βελτιωτικό εδάφους)
  • 10 δισκία BioTabs (οργανικό λίπασμα φυτών βραδείας αποδέσμευσης σε δισκία)
  • 250 ml Orgatrex (υγρό θρεπτικό διάλυμα)
  • 250 γρ. Startex (οργανικό λίπασμα με υψηλή περιεκτικότητα σε προβιοτικά βακτήρια και βελτιωτικό εδάφους)

Αναλυτικότερα:

  • Το Bactrex χάρη στα ευεργετικά του βακτήρια, προστατεύει τις ρίζες του φυτού σας απο παθογόνες ασθένειες, καθώς περιέχει το μύκητα trichoderma harzianum , μετατρέποντας ταυτόχρονα την οργανική ύλη σε θρεπτικά συστατικά.

Δοσολογία: 1 γρ. ανά λίτρο νερού αρκεί για 50 βλαστούς.  

  • Το Mycotrex είναι ένα μείγμα από ευεργετικά ριζοβακτήρια, φύκια, χουμικό οξύ και 9 είδη από σπόρια ενδομυκόρριζας. Βελτιώνει την απορρόφηση ανόργανων θρεπτικών συστατικών και νερού, χαρίζει περισσότερο όγκο στη ρίζα, με αποτέλεσμα να έχουμε γρήγορη και πλούσια ανάπτυξη του φυτού.

Δοσολογία: 2 γραμμάρια στο λάκκο φύτευσης και 3 γρ. στο κηπόχωμα αρκούν για το φυτό σας.

  • Το Orgatrex είναι ένα υγρό θρεπτικό διάλυμα που συντελεί στην γρήγορη ανάπτυξη και ανθοφορία του φυτού σας. Είναι ένα πιστοποιημένο προϊόν κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, για χώμα ή coco, για λαχανικά, λουλούδια, ακόμα και θάμνους και δέντρα.

Δοσολογία: 2 ml ανά λίτρο νερού σε κάθε πότισμα αρκούν.  

  • Το Startex είναι ένα οργανικό λίπασμα, που περιέχει προβιοτικά βακτήρια, φουλβικά οξέα και πυρίτιο, βελτιώνοντας την ποιότητα του εδάφους και του φυτού σας.

Δοσολογία: 25 γρ για κάθε 5 λίτρα χώματος αρκούν.  

  • Τα δισκία BioTabs είναι ένα οργανικό λίπασμα που αποδεσμεύεται αργά μέσα στο έδαφος φροντίζοντας καθημερινά και σε βάθος το φυτό σας. Το μόνο που κάνετε είναι να το βάλετε βαθειά μέσα στο χώμα της γλάστρας σας και το αφήνετε να δράσει αργά μέρα με τη μέρα. Είναι κατάλληλο για βότανα, δέντρα, θάμνους, λαχανικά και λουλούδια.

Δοσολογία: 1 δισκίο αρκεί για 5 λίτρα χώματος. Φροντίστε τα φυτά σας και ανανεώστε το χώμα του κήπου ή της γλάστρας σας με το σετ οργανικών λιπασμάτων BioTabs Starterkit  της εταιρείας Biotabs. Μία απίστευτη εμπειρία για τους νέους, αλλά και τους έμπειρους καλλιεργητές που υπόσχεται εγγυημένο αποτέλεσμα!   Προϊόν αποκλειστικά για λαχανικά, λουλούδια και φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά)

Εταιρία

Biotabs

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.