Κοινοποίηση:

Στην σημερινή εποχή, τα bongs έρχονται σε μια τεράστια ποικιλία. Μπορείς να βρεις πολλά διαφορετικά μεγέθη, υλικά, σχήματα και σχέδια. Πως θα επιλέξεις λοιπόν τον κατάλληλο για εσένα και τις ανάγκες σου;

 

Παρακάτω θα μάθεις τα πιο δημοφιλή είδη bongs που υπάρχουν στην αγορά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καθενός από αυτά. Αν είσαι αρχάριος στον κόσμο της κάνναβης και διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.

 

Τι είναι το bong

Τα bongs είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους καπνίσματος κάνναβης στον κόσμο. Ήξερες ότι στην αρχαιότητα, τα χρησιμοποιούσαν ακόμα και βασιλικές οικογένειες, για να καπνίζουν ξηρά βότανα;

Το bong είναι σαν μια απλοποιημένη εκδοχή του ναργιλέ. Πρόκειται για ένα γυάλινο συνήθως δοχείο, με ένα μακρόστενο σωλήνα, μέσα στο οποίο θερμαίνεται η κάνναβη και δημιουργεί καπνό, που μπορείς να εισπνεύσεις.

 

Ποια είναι τα είδη των bongs

 

Γυάλινα

Τα γυάλινα bongs είναι ίσως το δημοφιλέστερο είδος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το γυαλί είναι ένα υλικό που δεν επηρεάζει την γεύση του καπνού και έτσι προσφέρουν την πιο αγνή και αναλλοίωτη εμπειρία. Ένα ακόμα σημαντικό τους πλεονέκτημα είναι ότι επειδή είναι διάφανοι, είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί η συσσώρευση ρητίνης.

Πλαστικά

Εκτός από το γυαλί, το πλαστικό είναι το δεύτερο πιο χρησιμοποιημένο υλικό για bongs. Αυτό συμβαίνει επειδή το πλαστικό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και δεν σπάει, ακόμα και στην περίπτωση που πέσει.

Τα πλαστικά bongs είναι πιο ελαφριά και εύκολα στην μεταφορά, αλλά μπορεί να επηρεάσουν την γεύση του καπνού. Παραμένουν όμως, μια πολύ δημοφιλής επιλογή των fans της κάνναβης.

 

Κεραμικά

Σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα είδη, τα κεραμικά bongs είναι πολύ πιο βαριά. Είναι επίσης και πολύ πιο εύθραυστά. Τα κεραμικά bongs έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και χρώματα.

Δεν θα λέγαμε ότι αποτελούν και την καλύτερη επιλογή για καθημερινή χρήση, αλλά είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια ιδιαίτερη περίσταση και είναι ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο, όταν δεν χρησιμοποιούνται.

 

Bamboo

Πολλά από τα πρώτα bongs που δημιουργήθηκαν ήταν κατασκευασμένα από μπαμπού. Τα bongs από bamboo έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχέδια. Από πολύ απλά, μέχρι εξεζητημένα με μεταλλικές λεπτομέρειες και χρώματα. Το μπαμπού είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σαν υλικό και αποτελεί μια πολύ καλή, μακροπρόθεσμη επιλογή.

 

Μεταλλικά

Τα μεταλλικά bongs που είναι κατασκευασμένα από πραγματικά μέταλλο, είναι αρκετά σπάνια. Ευτυχώς όμως για εσένα, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε αυτά τα δυσεύρετα bongs.

Τα μεταλλικά bongs είναι ιδιαίτερα αγαπητά, αφού το μέταλλο είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής, που εμποδίζει την συγκέντρωση μικροβίων.

 

Percolators

Τα συγκεκριμένα bongs, χάρη στο percolator (διηθητικό) που διαθέτουν, φιλτράρουν καλύτερα τον καπνό. Επίσης, ο πάγος που τοποθετείται κοντά στο στόμιο, μειώνει την θερμοκρασία του καπνού, ώστε να μην δημιουργεί ενοχλήσεις στον λαιμό και στους πνεύμονες.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις bongs και γυάλινες πίπες από κορυφαία brands, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις και θα σου προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία καπνίσματος.

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.