Εταιρία:PAX

BudKups 3.0 (3-τμχ) – PAX

25.00

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 612608765719 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία ατμίσματος με τον PAX vaporizer σας; Τσεκάρετε τα νέα και βελτιωμένα BudKups 3.0. Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες μπορούν να γεμίσουν με έως και 0,35 γραμμάτια βοτάνων, είναι κατασκευασμένες από ιατρικής κλάσης ανοξείδωτο ατσάλι, και λειτουργούν τόσο ως δοχείο βοτάνων αλλά και σίτα ταυτόχρονα. Αυτές οι κάψουλες μπορούν να γεμίσουν εκ των προτέρων με βότανα για την ασφαλή τους μεταφορά και είναι εύκολη η τοποθέτηση και η αφαίρεσή τους.
Τα BudKups 3.0 όχι μόνο καθιστούν το γέμισμα πιο γρήγορο και κρατάνε το vape σας πιο καθαρό, αλλά επίσης βελτιώνουν την διαδικασία θέρμανσης. Έχουν πολλές τρύπες τόσο στην βάση όσο και στο καπάκι, βελτιώνοντας έτσι την ροή του αέρα και αυξάνοντας την επιφάνεια της περιοχής κατά 170%, έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος και μεγαλύτερη ταχύτητα στην θέρμανση.
Για να χρησιμοποιήσετε τα BudKups 3.0 το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίσετε ένα BudKup με τα βότανα της επιλογής σας, να αφαιρέσετε την μεταλλική σίτα από τον θάλαμο του φούρνου στο PAX σας και να την αντικαταστήσετε με το γεμισμένο BudKup. Τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε καθαρό και απολαυστικό άτμισμα με τον PAX σας!
Περιλαμβάνει:
BudKups 3.0 (3)
Προορίζεται για χρήση με: PAX 2 Vaporizer, PAX 3 Vaporizer.
Βάρος 0.030 kg

Εταιρία

PAX

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.