Μάρκα:Storz & Bickel

VAPORIZER CRAFTY+ Storz & Bickel

299.00

Μπορεί να ατμοποιήσει

Βότανα Λάδια Κεριά

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 4260248820952 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:
Ειδοποίηση με δόνηση
Ζυγίζει μόνο135γρ
Έλεγχος με Ένα κουμπί
Ζεστός αέρας με πλήρη συναγωγή
Μονή Μπταρία Λιθίου
Πολύ αποτελεσματική εναλλαγή αέρα
Ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
Πολυλειτουργική ασύρματη Bluetooth εφαρμογή
Αυτόματος διακόπτης κλεισίματος

Αξεσουάρ (Περιλαμβάνονται)
Αντάπτορας
Φορτιστής
USB καλώδιο
Εμποτισμένο Σφουγγάρι
3x Σίτες
Grinder
Βοήθημα Γεμίσματος
Τσιμούχες
Εγχειρίδιο οδηγιών

Έλεγχος με Ένα Κουμπί
Η μικρή κατασκευή του CRAFTY με μονή μπαταρία λιθίου συμπληρώνεται από ένα πρακτικό κουμπί ελέγχο: Ανοίγετε τον CRAFTY με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Μετά ζεσταίνει αυτόματα μέχρι να φτάσει στην προκαθορισμενη θερμοκρασία των 180° (356°F). Με ένα διπλό κλικ στο κουμπί, ενεργοποιείται τον ενισχυτή θερμοκρασίας στους 195°C. Όταν ο vaporizer φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία, σας ειδοποιεί με μια σύντομη διπλή δόνηση και με LED ένδειξη: Το LED αλλάζει χρώμα από κόκκινο σε πράσινο.

Εφαρμογή για Smartphone
Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του CRAFTY είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας μέσω της δωρεάν εφαρμογής. Η δωρεάν Εφαρμογή για CRAFTY Τηλεχειριστήριο σας δίνει την ευκαιρία να ρυθμίσετε την βασική και την ενισχυμένη θερμοκρασία της συσκευής σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μεταξύ άλλων, η Εφαρμογή σας επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση της φόρτισης μπαταρίας στο smartphone σας, να ανοίγετε και να κλείνετε τη λειτουργία δόνησης του CRAFTY και να ενεργοποιείτε τη λειτουργία ειδοποίησης και δόνησης από το smartphone σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την Εφαρμογή CRAFTY Τηλεχειριστήριο μέσω Google Play ή iTunes.

Απόδοσηy & Αποτελεσματικότητα
Το CRAFTY χρησιμοποιεί θερμότητα συναγωγής και μετάδοσης ώστε να εγγυάται αποτελεσματική και πλήρη ατμοποίηση σε κάθε χρήση. Η αποδοτική εναλλαγή θερμότητας επιτρέπει στο CRAFTY να παράγει γρήγορα ορατό ατμό, και η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει τη θερμότητα όπως επιθυμεί, ώστε να δημιουργήσει τον τέλειο ατμό για όλους.

Εγγύηση
Ο CRAFTY vaporizer αποστέλλεται με εγγύηση κατασκευαστή για δύο χρόνια, υπό τον όρο της ορθής χρήσης.

Μάρκα

Storz & Bickel

H εταιρεία Storz & Bickel σου προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από ατμοποιητές (vaporizers), σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους λάτρεις της άτμισης, κάτι φρέσκο και ανεπανάληπτο. Ανάμεσα στην ποικιλία ατμοποιητών, ξεχωρίζει ο επιτραπέζιος ατμοποιητής Volcano, καθώς και ο φορητός Mighty.

Πρωτοποριακοί, με ασύγκριτη αισθητική και κομψό design, οι Storz & Bickel Vaporizers εγγυώνται την απόλυτη εμπειρία της άτμισης, από την πρώτη κιόλας χρήση.

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.