Κοινοποίηση:

https://d3atagt0rnqk7k.cloudfront.net/wp-content/uploads/2016/11/03143132/cannabis-grinder-with-kief-catcher.jpg

 

Αν είσαι αρχάριος στον κόσμο της κάνναβης, τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα περίφημα grinders, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις μερικές απορίες σχετικά με το τι ακριβώς είναι και που χρησιμεύουν.

 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός grinder, τον τρόπο χρήσης του, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε λάτρης της κάνναβης για αυτό το πολύ χρήσιμο αξεσουάρ.

 

Τι είναι το grinder και γιατί το χρειάζεσαι;

 

Όπως ίσως έχει μαντέψει, το grinder δεν είναι τίποτα άλλο από το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να τρίψουμε την κάνναβη σε μικρά κομμάτια, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ομοιομορφία στο κάπνισμα ή στο άτμισμα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καταφέρεις να τρίψεις την κάνναβη σε περίπτωση που δεν έχεις grinder, αλλά ο λόγος που αξίζει να επενδύσεις σε ένα, είναι η επιτάχυνση της διαδικασίας και φυσικά, το πολύ πιο άρτιο και πρακτικό αποτέλεσμα που θα έχεις.

Πώς να χρησιμοποιήσεις ένα grinder σε 3 βήματα

 

  • Βήμα 1: Βγάλε το πάνω καπάκι. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να σπάσεις τους μεγαλύτερους ανθούς και τοποθέτησέ τους ανάμεσα στα δόντια του μύλου.
  • Βήμα 2: Αντικαταστήστε το επάνω μέρος του μύλου και στη συνέχεια, κάνε περίπου 10 περιστροφές, έως ότου όλο το μπουμπούκι περάσει μέσα από τις τρύπες.
  • Βήμα 3: Ξεβίδωσε το θάλαμο με τα δόντια για να βρεις τη βάση του grinder, που περιέχει όλη την θρυμματισμένη κάνναβη. Τοποθέτησε τους ανθούς στο bong, τον ατμοποιητή ή το τσιγάρο σου και είσαι έτοιμος να το απολαύσεις!

 

Πώς να καθαρίσεις και να περιποιηθείς το grinder

 

Θα φτάσει η στιγμή εκείνη, που θα έχεις χρησιμοποιήσει τόσο πολύ το grinder σου, που αναπόφευκτα θα έχει γίνει κολλώδες από τη ρητίνη των ανθών. Το σπείρωμα στις πλευρές όπου τα κομμάτια βιδώνονται μαζί θα έχει κολλήσει, καθιστώντας δύσκολη (ή αδύνατη) τη συστροφή.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να το κρατήσεις καθαρό και λειτουργικό:

  • Τρίψε τα μέρη του κολλώδους μύλου με ισοπροπυλική αλκοόλη και αλάτι. Αυτή είναι μια μέθοδος καθαρισμού για σωλήνες και λαβίδες, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά για να απαλλαγούμε από τα κολλώδη υπολείμματα του μύλου.
  • Χρησιμοποίησε μια μικρή βούρτσα (π.χ. ένα πινέλο με σκληρή τρίχα, μια καθαρή βούρτσα για τα γένια ή οδοντόβουρτσα) για να διώξεις απαλά το kief από την οθόνη.
  • Το πάγωμα του grinder καθιστά δυσκολότερο το kief να κολλήσει στις επιφάνειες. Δοκίμασε να το βάλεις στην κατάψυξη, πριν το καθαρίσεις, αν δεις ότι είναι ιδιαίτερα επίμονο.
  • Για grinders που έχουν κολλήσει σε υπερβολικό βαθμό, μερικές φορές είναι προτιμότερο να το αντικαταστήσεις με έναν καινούργιο, από το να μπεις σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασία.

 

Εξερεύνησε την μεγάλη ποικιλία από επώνυμα grinders που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες, αλλά και στο γούστο σου.

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.