Εταιρία:Sensi Seeds

Northern Lights Auto ( 3 Seeds ) – Sensi Seeds

24.00

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 8717202906178 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Η βραβευμένη ποικιλία NORTHERN LIGHTS AUTO της εταιρείας Sensi Seeds, είναι ένα ανθεκτικό και καθαρό Indica με άνθη πλούσια σε ρητίνη, τερπένια και κανναβιδιόλη, εύκολο στην καλλιέργεια και με υψηλές αποδόσεις. Πρόκειται για ένα αυτοφυές NORTHERN LIGHTS, που προέρχεται από στελέχη Afghgan και Thai Landrace, ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει διάσημα υβρίδια όπως Shiva Skunk και Super Silver Haze. Αρχικά καλλιεργήθηκε στην Ουάσιγκτον κοντά στο Σιάτλ, αλλά αργότερα, το 1985, η καλλιέργεια του πέρασε στην Ολλανδία. Χαρακτηριστικό της είναι τα πλούσια σε ρητίνη, πορφυρό – πράσινα άνθη της, καθώς και το ισχυρό, πικάντικο άρωμα, με γήινες νότες, σε συνδυασμό με τη γλυκιά και έντονη γεύση της. Το φύλλωμα της είναι καταπράσινο, με πλούσια και συμπαγή άνθη, τα οποία είναι πλούσια σε τερπένια. Μπορεί να μεγαλώσει σε οποιοδήποτε κλίμα, αλλά και σε περιορισμένο χώρο με την τεχνική LST, για μεγαλύτερη απόδοση. Τα άνθη της ποικιλίας NORTHERN LIGHTS μπορούν να καλλιεργηθούν με τη μέθοδο sea of green (SOG), για μεγαλύτερη, ποιοτική και ποσοτική συγκομιδή ή με την τεχνική ScrOG, που ενθαρρύνει την οριζόντια ανάπτυξη και την την ανάπτυξη πολλών ομοιογενών ανθών. Το πλεονέκτημα αυτών των μεθόδων είναι, ότι υπάρχει μία υγιής κυκλοφορία αέρα και φωτός σε όλο το φυτό, το οποίο περνά μικρότερο χρονικό διάστημα στη φάση της ανάπτυξης, ενώ παράγει περισσότερα άνθη, συγκριτικά με το χώρο όπου καλλιεργείται. Τα άνθη NORTHERN LIGHTS AUTO:

 • χαλαρώνουν τους μυς του σώματος
 • ανακουφίζουν από τον πόνο και την αϋπνία,
 • καταπολεμούν κατάθλιψη και άγχος.
 • Σταματούν την ανορεξία
 • Είναι αποτελεσματικά σε διπολική διαταραχή
 • Συνιστάται σε μυοσκελετικά προβλήματα

Χαρακτηριστικά:

  • Συσκευασία 3 σπόρων
  • Χρόνος ανθοφορίας 45 – 50 ημέρες
  • Εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας.
  • Ύψος 120 – 220 εκ.

Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση ως σουβενίρ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά.

Εταιρία

Sensi Seeds

Η εταιρεία SENSI SEEDS με έδρα το Άμστερνταμ, έχει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 500 προϊόντα κάνναβης. Από το 1985 πρωτοπόρα στον τομέα της κάνναβης, η SENSISEEDSυπήρξε μία από τις 3 εταιρείες ολλανδικής παραγωγής που είχαν πρόσβαση στα εξελιγμένα υβρίδια κάνναβης από ΗΠΑ. Δημιούργησε μάλιστα και μία έκθεση προϊόντων, ένα είδος μουσείου στο Άμστερνταμ και στη Βαρκελώνη, με την ονομασία Hash Marihuana & Hemp Museum. Ιδρύοντας το 1993 μία θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία HempFlax η εταιρεία SENSISEEDSανέπτυξε νέες μεθόδους καλλιέργειας κάνναβης, προσανατολισμένες πλέον στον τομέα της κλωστουφαντουργίας, της διατροφής, της περιποίησης σώματος, αλλά και της φαρμακευτικής χρήσης της. Δίκαια λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως είναι η μόνη εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται σθεναρά την αξία και την αναγνώριση της κάνναβης στη ζωή του ανθρώπου. Σήμερα η διεθνούς φήμης εταιρεία SENSI SEEDS έχει επεκτείνει την εμπειρία της τόσο στην βιομηχανική όσο και στην ιατρική κάνναβη, προσφέροντας μας μία σειρά προϊόντων ένδυσης, σπόρων, ανθών, συμπληρωμάτων διατροφής και ελαίων. Γνωρίστε τα προϊόντα της SENSI SEEDS και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.