Το παρεξηγημένο και δαιμονοποιημένο φυτό, που αποτελεί την φυσική θεραπεία απέναντι σχεδόν σε κάθε ασθένεια.

Λίγα λόγια για την κάνναβη

 

Εσύ τι πραγματικά γνωρίζεις για την κάνναβη; Δυστυχώς στις μέρες μας, πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτό το αρχαίο και θεραπευτικό φυτό. Μεγαλώσαμε χωρίς να έχουμε μάθει τίποτα ουσιαστικό γύρω από την ιστορία της κάνναβης και τις ιδιότητές τις.

Όσα γνωρίζουμε, είναι περισσότερο ένα αποτέλεσμα, παραπληροφόρησης, φόβου και άγνοιας. Η σύγχρονη κοινωνία, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να βιώσει την καταπληκτική ποιότητα και τα αναρίθμητα ευεργετικά οφέλη, που φέρνει η κάνναβη στην υγεία.

Πολλοί άνθρωποι, υποθέτουν λανθασμένα, πως η κάνναβη είναι το ίδιο πράγμα με την μαριχουάνα. Άλλοι πάλι, αγνοούν εντελώς την ύπαρξή της. Στην πραγματικότητα όμως η κάνναβη, χρησιμοποιείται θεραπευτικά από τα βάθη των αιώνων και τα συστατικά που την απαρτίζουν, τα οποία ονομάζονται κανναβινοειδή, υπάρχουν και στον ίδιο σου τον οργανισμό.

Ναι, δεν διάβασες κάτι λάθος.

Το σώμα σου παράγει τα δικά του κανναβινοειδή, τα οποία ονομάζονται ενδοκανναβινοειδή. Αυτό και μόνο, αρκεί για να καταλάβεις, γιατί ο ανθρώπινος οργανισμός ανταποκρίνεται άμεσα σε θεραπείες με βάση τα κανναβινοειδή.

Ένα από τα κύρια συστατικά της κάνναβης, το οποίο ονομάζεται κανναβιδιόλη (CBD) έχει αποδειχθεί μέσα από χιλιάδες επιστημονικές έρευνες, πως μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, μια εντυπωσιακή λίστα από σοβαρές ασθένειες και παθήσεις. Τόσο σωματικές όσο και ψυχικές.

Τι θα μάθεις εδώ

 

Σκοπός αυτού του οδηγού αγοράς, είναι να γνωρίσεις καλύτερα την μεγάλη ποικιλία των προϊόντων κάνναβης που υπάρχει στο κατάστημά μας και να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα σε σένα και στις ανάγκες σου.

Κατηγορίες προϊόντων κάνναβης

Ατμιστική – Καπνιστική κάνναβη – Wax + Σοκολάτες

 

H άτμιση είναι ουσιαστικά η διαδικασία της θέρμανσης της αποξηραμένης κάνναβης, σε θερμοκρασία που φτάνει τους 200 °C. Κατά την διαδικασία αυτή, η κάνναβη μέσω της θερμότητας, μετατρέπεται σε ατμό, απελευθερώνοντας όλα τα κανναβινοειδή που περιέχει, χωρίς να παράγεται καθόλου καπνός.

Η άτμιση γίνεται με την χρήση του κατάλληλου ατμοποιητή (vaporizer), ο οποίος ουσιαστικά μιμείται την λειτουργία ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. Στην περίπτωση του ατμοποιητή όμως, παράγεται μόνο ατμός και καθόλου καπνός. Έτσι είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία και μπορεί να εισπνευστεί χωρίς καμία ανεπιθύμητη παρενέργεια.

Τα συμπυκνώματα κάνναβης, όπως είναι το κερί (wax) και η σοκολάτα, προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό ισχυρών αποτελεσμάτων και γεύσεων. Το κερί και η σοκολάτα χρησιμοποιούνται επίσης με τον κατάλληλο ατμοποιητή.

Αρχικά θερμαίνονται και στην συνέχεια απελευθερώνονται τα κανναβινοειδή και τα τερπένια (αυτά που δίνουν το άρωμα στην κάνναβη) σε ατμούς, χαρίζοντας τεράστια οφέλη μέσα από την εισπνοή.

Vaporizer (Ατμοποιητής)

 

Ο ατμιστής είναι ένας πολύ πρωτοποριακός και εύχρηστος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις την κάνναβη. Οι ατμιστές έχουν παρόμοια λειτουργία και χρήση με αυτή του κοινού ηλεκτρονικού τσιγάρου και γρήγορη επίδραση στον οργανισμό.

Ουσιαστικά, μέσα στον ατμιστή θερμαίνονται τα προϊόντα κάνναβης και στην συνέχεια μετατρέπονται σε ατμό, κατάλληλα για να τα εισπνεύσεις. Αυτό που διαφοροποιεί τον ατμιστή και τον κάνει απόλυτα ασφαλή στην χρήση, είναι πως δεν παράγεται καθόλου καπνός κατά την λειτουργία του, παρά μόνο ατμός.

Έτσι είναι απόλυτα ασφαλής για τόσο για το στόμα, όσο και για τους πνεύμονες.

Σπόρια κάνναβης

 

Τα σπόρια κάνναβης έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία. Ανάμεσά τους υπάρχουν:

 • Αυτόματοι σπόροι
 • Θηλυκοί σπόροι
 • Σπόροι εξωτερικού χώρου
 • Σπόροι CBD

Τα σπόρια έρχονται σε διαφορετικές περιεκτικότητες, μέσα από τις 2 βασικές ποικιλίες κάνναβης, οι οποίες είναι η Cannabis Indica και η Cannabis Sativa. Οι περίοδοι άνθισης ποικίλουν, ανάλογα με το είδος και την ποικιλία του σπόρου.

Ενεργειακά ποτά κάνναβης -Μπύρες

 

Τα ενεργειακά ποτά κάνναβης συνδυάζουν συστατικά υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την υπέροχη γλυκιά γεύση τους, που προκύπτει από το βιολογικό εκχύλισμα σπόρου κάνναβης. Περιέχουν καφεΐνη, ταυρίνη και έναν συνδυασμό από βιταμίνες Β, που δίνουν μια έκρηξη ενέργειας και τόνωσης στον οργανισμό.

μπύρες κάνναβης, παρασκευάζονται από κριθάρι και περιέχουν βιολογικό εκχύλισμα ελαίου κάνναβης. Το μοναδικό μείγμα από αγνά και φυσικά συστατικά, όπως το νερό, η ζάχαρη, η βύνη και ο λυκίσκος, σε συνδυασμό με τα ευεργετικά οφέλη της κάνναβης, δημιουργούν μια απαλή και ελαφρώς πικρή στην γεύση μπύρα, με αναζωογονητική γεύση και καθαρό χρυσαφένιο χρώμα.

Βρώσιμα κάνναβης

 

Τα βρώσιμα προϊόντα κάνναβης περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, που περιέχουν κάνναβη. Πρόκειται για 100% αγνά και βιολογικά προϊόντα, που είναι απόλυτα ασφαλή για κατανάλωση και νόμιμα.

Τα βρώσιμα προϊόντα κάνναβης περιλαμβάνουν:

 • Αλεύρι
 • Λάδι κάνναβης (Κανναβέλαιο)
 • Πρωτεΐνη
 • Βούτυρο
 • Μπισκότα
 • Μπάρες
 • Σοκολάτες
 • Καραμέλες
 • Τσίχλες
 • Γλειφιτζούρια

Με τα βρώσιμα προϊόντα κάνναβης μπορείς να δημιουργήσεις πεντανόστιμες σπιτικές συνταγές στην κουζίνα σου, αλλά και να τα αναμείξεις με τα αγαπημένα σου τρόφιμα και ροφήματα.

Bong / Γυάλινες Πίπες

 

Τα bongs ή γυάλινες πίπες είναι συσκευές φιλτραρίσματος, που χρησιμοποιούνται γενικά για το κάπνισμα κάνναβης, καπνού ή άλλων φυτικών ουσιών. Το bong επιτρέπει την εισπνοή της κάνναβης, αφού αυτή θερμανθεί. Προσφέρουν μια ευχάριστη και ισχυρή επίδραση, επιτρέποντας στον χρήστη να εισπνεύσει μεγάλες ποσότητες στους πνεύμονές του, με την μια.

Έρχονται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σου.

Αξεσουάρ Grinder κάνναβης

 

O μύλος ή αλλιώς grinder, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να χωριστούν τα συμπαγή κομμάτια κάνναβης, σε μικρότερα κομμάτια. Το βασικό πλεονέκτημα του grinder είναι ότι επιταχύνει την διαδικασία και σπάει ομοιόμορφα την κάνναβη σε μικρότερα τμήματα ή την αλέθει εντελώς.

Τα grinder κάνναβης έχουν ιδιαίτερο design, είναι βολικά και καινοτόμα προϊόντα, μιας και είναι το πιο βασικό αξεσουάρ, όσων καπνίζουν κάνναβη.

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.