Εταιρία:Sensi Seeds

Sensi Seeds – Shiva Skunk Automatic (3 Seeds)

30.00

Σπόροι Shiva Skunk Automatic

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 8717202904136 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Δύο φορές βραβευμένη στο διαγωνισμό Copa de Asociaciones Canarias και στο διαγωνισμό The Urban Club στο Cannaval, κερδίζοντας την πρώτη θέση για υπαίθρια ανάπτυξη, η ποικιλία Shiva Skunk Automatic της εταιρείας Sensi Seeds, είναι ένα εξελιγμένο υβρίδιο Indica. Προέρχεται από την ένωση στελεχών Skunk#1, Northern Lights#5 και Ruderalis, ενώ το όνομα της προέρχεται από τα βάθη της Ινδίας, από τον ινδουιστή θεό Shiva, που σύμφωνα με την παράδοση μασούσε φύλλα κάνναβης με αποτέλεσμα η κάνναβη να ενσωματωθεί στις ινδουιστικές θρησκευτικές τελετές. Χαρακτηριστικό της είναι τα πράσινα και ασημένια άνθη της, πλούσια σε ρητίνη, γεμάτα τερπένια και κανναβιδιόλη, γνωστά για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους και τη χαλαρωτική τους δύναμη, καθώς και το δυνατό της άρωμα και η γλυκιά και έντονη γεύση εσπεριδοειδών. Το ύψος της είναι μέτριο, και το φύλλωμα της σκουρόχρωμο και επιμήκης. Είναι ένα υβρίδιο που καλλιεργείται εύκολα και αναπτύσσεται γρήγορα, διατηρώντας την ανθεκτικότητα του Skunk#1, μία θρυλική ποικιλία, που αποτέλεσε τη βάση περίπου εκατό σύγχρονων υβριδίων και άξια κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης ποικιλίας εσωτερικής καλλιέργειας θηλυκών φυτών. Προτεινόμενες τεχνικές καλλιέργειας:

 • μέθοδος sea of green (SOG), για μεγαλύτερη, ποιοτική και ποσοτική συγκομιδή
 • τεχνική ScrOG, που ενθαρρύνει την οριζόντια ανάπτυξη και την την ανάπτυξη πολλών ομοιογενών ανθών,
 • τεχνική LST, για μεγαλύτερη απόδοση, σε οποιοδήποτε κλίμα, αλλά και σε περιορισμένο χώρο.

Το πλεονέκτημα αυτών των μεθόδων είναι, ότι υπάρχει μία υγιής κυκλοφορία αέρα και φωτός σε όλο το φυτό, το οποίο περνά μικρότερο χρονικό διάστημα στη φάση της ανάπτυξης, παράγοντας περισσότερα άνθη, συγκριτικά με το χώρο όπου καλλιεργείται.   Τα άνθη Shiva Skunk Automatic καταπολεμούν:

 • Ανορεξία
 • Αϋπνία
 • κατάθλιψη
 • Έντονο στρες
 • χρόνιο πόνο
 • Μυοσκελετικά προβλήματα

Χαρακτηριστικά:

 • Συσκευασία 3 σπόρων
 • Ύψος 90 – 140 εκ.
 • Χρόνος ανθοφορίας 6-8 εβδομάδες
 • Εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας.

Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση ως σουβενίρ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά.

Εταιρία

Sensi Seeds

Η εταιρεία SENSI SEEDS με έδρα το Άμστερνταμ, έχει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 500 προϊόντα κάνναβης. Από το 1985 πρωτοπόρα στον τομέα της κάνναβης, η SENSISEEDSυπήρξε μία από τις 3 εταιρείες ολλανδικής παραγωγής που είχαν πρόσβαση στα εξελιγμένα υβρίδια κάνναβης από ΗΠΑ. Δημιούργησε μάλιστα και μία έκθεση προϊόντων, ένα είδος μουσείου στο Άμστερνταμ και στη Βαρκελώνη, με την ονομασία Hash Marihuana & Hemp Museum. Ιδρύοντας το 1993 μία θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία HempFlax η εταιρεία SENSISEEDSανέπτυξε νέες μεθόδους καλλιέργειας κάνναβης, προσανατολισμένες πλέον στον τομέα της κλωστουφαντουργίας, της διατροφής, της περιποίησης σώματος, αλλά και της φαρμακευτικής χρήσης της. Δίκαια λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως είναι η μόνη εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται σθεναρά την αξία και την αναγνώριση της κάνναβης στη ζωή του ανθρώπου. Σήμερα η διεθνούς φήμης εταιρεία SENSI SEEDS έχει επεκτείνει την εμπειρία της τόσο στην βιομηχανική όσο και στην ιατρική κάνναβη, προσφέροντας μας μία σειρά προϊόντων ένδυσης, σπόρων, ανθών, συμπληρωμάτων διατροφής και ελαίων. Γνωρίστε τα προϊόντα της SENSI SEEDS και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.