Εταιρία:Sensi Seeds

Skunk Kush Feminized ( 3 seeds ) – Sensi Seeds

33.00

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 8717202907076 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Η βραβευμένη ποικιλία Skunk Kush Feminized της εταιρείας Sensi Seeds είναι ένα υβρίδιο 40% Sativa και  60% Indica, με δυνατό  γονότυπο, γνωστό και ως Hindu Skunk, που προέρχεται από τον ορεινό όγκο μεταξύ  Πακιστάν και Αφγανιστάν. Πρόκειται για ένα μείγμα καθαρού Hindu Kush και Skunk #1, που παράγει υψηλής απόδοσης άνθη, με λαμπερούς κρυστάλλους ρητίνης, βαρύ και ισχυρό στέλεχος, πλούσιο σε τερπένια και κανναβιδιόλη, ενώ φημίζεται για τη χαλαρωτική της δύναμη, περικλύοντας όλα τα οφέλη της κανναβιδιόλης. Χαρακτηριστικό του είναι πως τα τριχίδια του, λόγω της συνεχούς του ανάπτυξης, αλλάζει κάθε μέρα χρώμα. Το άρωμα του είναι ξεχωριστό, ώριμο,  γλυκό, ενώ η γεύση του θυμίζει φρέσκα εσπεριδοειδή. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό φυτό, με μέτριο ύψος, ανοιχτό πράσινο φύλλωμα και πυκνά άνθη, που σχηματίζουν μακριές δέσμες μοιάζοντας με σταφύλια. Μπορεί να μεγαλώσει σε μεσογειακό κλίμα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και σε περιορισμένο χώρο με την τεχνική LST, για μεγαλύτερη απόδοση. Τα άνθη της ποικιλίας Skunk Kush Feminized μπορούν να καλλιεργηθούν με τη μέθοδο sea of green (SOG), για μεγαλύτερη, ποιοτική και ποσοτική συγκομιδή ή με την τεχνική ScrOG, που ενθαρρύνει την οριζόντια ανάπτυξη και την την ανάπτυξη πολλών ομοιογενών ανθών. Το πλεονέκτημα αυτών των μεθόδων είναι, ότι υπάρχει μία υγιής κυκλοφορία αέρα και φωτός σε όλο το φυτό, το οποίο περνά μικρότερο χρονικό διάστημα στη φάση της ανάπτυξης, ενώ παράγει περισσότερα άνθη, συγκριτικά με το χώρο όπου καλλιεργείται. Τα άνθη Skunk Kush Feminized καταπολεμούν:

 • Ανορεξία
 • Χρόνιο πόνο
 • Αϋπνία
 • Κατάθλιψη
 • Έντονο στρες
 • Διπολική διαταραχή
 • Νευροπάθεια

Χαρακτηριστικά:

  • Συσκευασία 3 σπόρων
  • Χρόνος ανθοφορίας 60 ημέρες
  • Εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας.
  • Ύψος 60 – 100 εκ.

Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση ως σουβενίρ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά.

Εταιρία

Sensi Seeds

Η εταιρεία SENSI SEEDS με έδρα το Άμστερνταμ, έχει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 500 προϊόντα κάνναβης. Από το 1985 πρωτοπόρα στον τομέα της κάνναβης, η SENSISEEDSυπήρξε μία από τις 3 εταιρείες ολλανδικής παραγωγής που είχαν πρόσβαση στα εξελιγμένα υβρίδια κάνναβης από ΗΠΑ. Δημιούργησε μάλιστα και μία έκθεση προϊόντων, ένα είδος μουσείου στο Άμστερνταμ και στη Βαρκελώνη, με την ονομασία Hash Marihuana & Hemp Museum. Ιδρύοντας το 1993 μία θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία HempFlax η εταιρεία SENSISEEDSανέπτυξε νέες μεθόδους καλλιέργειας κάνναβης, προσανατολισμένες πλέον στον τομέα της κλωστουφαντουργίας, της διατροφής, της περιποίησης σώματος, αλλά και της φαρμακευτικής χρήσης της. Δίκαια λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως είναι η μόνη εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται σθεναρά την αξία και την αναγνώριση της κάνναβης στη ζωή του ανθρώπου. Σήμερα η διεθνούς φήμης εταιρεία SENSI SEEDS έχει επεκτείνει την εμπειρία της τόσο στην βιομηχανική όσο και στην ιατρική κάνναβη, προσφέροντας μας μία σειρά προϊόντων ένδυσης, σπόρων, ανθών, συμπληρωμάτων διατροφής και ελαίων. Γνωρίστε τα προϊόντα της SENSI SEEDS και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.