ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας του ιστότοπου μας, μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Σε όλες τις περιπτώσεις παράδοσης – παραλαβής των παραγγελιών, η παραλαβή πρέπει να πραγματοποιείται από τον ίδιο τον αγοραστή αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριο του, καθώς και την πιστωτική του κάρτα, εφόσον η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής. Απαγορεύεται ρητά η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, με εξαίρεση την περίπτωση που ο αγοραστής έχει χορηγήσει σε αυτόν έγγραφη και νομίμως συνταχθείσα εξουσιοδότηση, οπότε ο εξουσιοδοτούμενος ομοίως θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Για την παράδοση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο μεταφορέας που την παραδίδει για λογαριασμό της doctorweed.gr, ο οποίος υποχρεούται να προβεί σε έλεγχο των στοιχείων του ατόμου που την παραλαμβάνει. Επιπλέον,

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο εντός Ελληνικής Επικράτειας, ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, ανέρχονται στα 3,00€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών) και ισχύουν για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών και μέσω τραπέζης. Όσον αφορά την περίπτωση αντικαταβολής εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 5,00€. Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από κατάστημα μας, δεν επιβαρύνεστε με περαιτέρω έξοδα. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 10,00€ για την επιλογή 10 – 14 ημέρες. Για την επιλογή 4 – 7 ημέρες τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 18,00€ . 

Άνω των 28 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν μόνο για την Ελλάδα.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ι. ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Ελλάδα: Εντός 1-5 εργάσιμων ημερών
Κύπρος: Εντός 4-7 εργάσιμων ημερών
Κύπρος: Εντός 10-14 εργάσιμων ημερών

 

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και πάντα μετά από προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί. Ο χρόνος παράδοσης συσκευών ή προϊόντων που αποστέλλονται ή βρίσκονται σε διαδικασία διόρθωσης βλαβών (service) από εμάς ποικίλει ανάλογα με το είδος βλάβης και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση αναφορικά με το χρόνο παράδοσης του προϊόντος από την εταιρεία μας.

ΙΙ. ΑΠΟΘΕΜΑ

Η αναγραφή της λέξης «ΑΠΟΘΕΜΑ» κάτω από την τιμή του εκάστοτε προϊόντος στον ιστότοπό μας σημαίνει ότι αυτό είναι ετοιμοπαράδοτο και η αποστολή του πραγματοποιείται εντός της ίδιας ημέρας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας από τότε που ολοκληρώθηκε η παραγγελία. Εάν δεν αναγράφεται ρητώς η λέξη «ΑΠΟΘΕΜΑ», τότε η αποστολή του προϊόντος πραγματοποιείται εντός 2-4 εργασίμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση αν πραγματοποιηθεί παραγγελία προϊόντος που δεν υπάρχει ως απόθεμα, ο πελάτης θα λάβει σχετική ενημέρωση.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, όπως η ACS Courier ή άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών, συνεργαζόμενες με την ανωτέρω, στις οποίες η doctorweed.gr προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών για την εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών. Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγγελία για τους παρακάτω λόγους:

Ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή περιπτώσεις ανωτέρας βίας που ενδέχεται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον αποδέκτη. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδοθούν από doctorweed.gr στην συνεργαζόμενη μεταφορική για λογαριασμό του αγοραστή, ή παραληφθούν είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του, η “doctorweed.gr” απαλλάσσεται οποιαδήποτε ευθύνης σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορά ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Σε περίπτωση αδύνατης τηλεφωνικής ή μέσω sms ή μέσω email επικοινωνίας με τον πελάτη, όπως π.χ. όταν έχει προκύψει πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελία του, είτε αναφορικά με την κατάσταση του προϊόντος είτε με τη διαδικασία πληρωμής αυτού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η doctorweed.gr, θα προβεί σε ενημέρωση του πελάτη και θα επιδιώξει την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης.

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.