Μάρκα:DELTA BANG

Vape Disposable HHC Mojito Hybrid 1ml – DELTA BANG

34.90

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 68917656400 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Αν είστε λάτρης των αλκοολούχων ποτών και του τρόπου με τον οποίο έχουν υπέροχη γεύση ενώ προσφέρουν λίγη χαλάρωση, τότε το Mojito μπορεί να είναι στο δρομάκι σας. Πολλοί χρήστες βρίσκουν ότι τα εφέ της μοιάζουν πολύ περισσότερο με indica. Οι έμπειροι καπνιστές θα μπορούσαν να διαπιστώσουν ότι το απόγευμα είναι η ιδανική στιγμή για να απολαύσουν αυτή τη διασταύρωση μεταξύ Limegerian και Orange Blossom Trail.

Tο Mojito έχει πραγματικά γεύση σαν το ίδιο το ρόφημα με νότες εσπεριδοειδών, λεμονιού και λάιμ που χορεύουν κατά μήκος της γλώσσας σας. Καθώς οι μούγες καίγονται, το δωμάτιο που βρίσκεστε θα γεμίσει με ένα άρωμα λεμονιού-λάιμ που τονίζεται με σοκολάτα και βότανα.

Αρχικά, μπορείτε να περιμένετε να γεμίσετε το μυαλό σας με μια αίσθηση ευφορίας και μια απόλυτη ηρεμία που ξεπλένει οποιαδήποτε από τις ανησυχίες σας. Αυτό μπορεί να εμπνεύσει μερικούς να αισθάνονται κάπως κοινωνικοί και ενώ δεν θα θέλετε να βγείτε έξω από το σπίτι, η διαμονή και η χαλάρωση με φίλους θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη βραδιά σας. Καθώς συνεχίζετε, μπορεί να βιώσετε μια αρκετά συναρπαστική περίπτωση μυρμηκιών και η σωματική χαλάρωση θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Τυπικά εφέ:

ΧΑΛΑΡΩΣΗ

ΕΥΦΟΡΙΚΟΣ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

Το HHC είναι μια ένωση που προέρχεται από την κάνναβη. Με 0% THC.

Απαγορεύεται η πώληση του προϊόντος κάτω από 18 ετών αυστηρά.

Μέγεθος

Μάρκα

DELTA BANG

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.