Εταιρία:Airvape

Vaporizer (Ατμοποιητής) – AirVape Legacy Pro

249.00

Ποσότητα

Κοινοποίηση:

Σε ποιον ταιριάζει το AirVape Legacy Pro;

Ψάχνετε έναν vaporizer που τα κάνει όλα; Τότε βρήκατε την τέλεια επιλογή, το AirVape Legacy Pro. Η ικανότητά του να προσφέρει υψίστης ποιότητας υβριδική θέρμανση, εξαιρετικά γρήγορο χρόνο θέρμανσης, ασύρματη φόρτιση και λειτουργία για συμπυκνώματα, εγγυημένα θα εντυπωσιάσει ακόμα και τον πιο έμπειρο ατμιστή. Η ομάδα της AirVape έλαβε σοβαρά υπόψη της τις αξιολογήσεις που έλαβε για τον κλασσικό Legacy, και με προσήλωση βελτίωσε μία μεγάλη λίστα πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας θέρμανσης, της ροής αέρα και του μεγέθους του θαλάμου. Με τις βελτιώσεις αυτές και ορισμένες επιπλέον λειτουργίες, το Legacy Pro είναι έτοιμο να παλέψει για την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους φορητούς vaporizers.

Ακόμα πιο όμορφο

Το Legacy ήταν ήδη ένα πολύ όμορφο οπτικά vape, αλλά το Legacy Pro είναι ακόμα πιο στιλάτο και αισθητά πιο ελαφρύ. Το σχήμα τους είναι παρόμοιο, αλλά οι άκρες του είναι πιο στρογγυλεμένες για μία πιο κομψή όψη, ενώ το ματ μαύρο τελείωμα πλέον διαθέτει χρυσές λεπτομέρειες στο μπροστά μέρος, αντιπροσωπεύοντας το λογότυπο της AirVape logo. Το Legacy Pro όχι μόνο διαθέτει μία premium εμφάνιση, αλλά χάρις στον συνδυασμό του μαύρου υφάσματος και δέρματος, η εταιρεία έδωσε προσοχή στους περιβαλλοντικούς παράγοντες, καθώς το ύφασμα είναι φυτικής προέλευσης και το δέρμα είναι βίγκαν.

Νέα τεχνολογία θέρμανσης

Με το AirVape Legacy Pro, λαμβάνετε το καλύτερο από κάθε άποψη, καθώς αξιοποιεί θέρμανση αγωγιμότητας και μεταγωγής. Η θέρμανση αγωγιμότητας είναι ίδια με εκείνη του κλασικού Legacy, αλλά πρόσθεσαν επίσης και θέρμανση μεταγωγής, εφαρμόζοντας άμεση θέρμανση στον επιχρυσωμένο θάλαμο θέρμανσης. Αυτό σημαίνει πιο αποτελεσματική εξαγωγή βοτάνου και πιο γρήγορη θέρμανση. Χρειάζονται λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα για να φτάσει σε θερμοκρασίες ατμοποίησης, πράγμα για το οποίο σας ειδοποιεί μία δόνηση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την θερμοκρασία με ακρίβεια 1 βαθμού, από 93°C έως 227°C, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να βρίσκετε την ιδανική θερμοκρασία που ταιριάζει σε ό,τι έχετε όρεξη να ατμίσετε.

Λειτουργία “Κατά παραγγελία”

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία “Κατά παραγγελία”, ο θάλαμος θερμαίνεται μόνο όταν είναι πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης, και η θερμοκρασία πέφτει μόλις αφήσετε το κουμπί. Με τον τρόπο αυτόν, τα ενεργά συστατικά εξάγονται μόνο όταν έχετε ενεργοποιήσει την θέρμανση, αποτρέποντας έτσι την σπατάλη των βοτάνων. Η λειτουργία αυτή είναι επίσης χρήσιμη για τους χρήστες που προτιμούν ρύθμιση σε υψηλότερες θερμοκρασίες, αλλά για μικρότερες περιόδους θέρμανσης. Με την λειτουργία “Κατά παραγγελία”, έχετε τον πλήρη έλεγχο στο πόσα δευτερόλεπτα επιτρέπεται να θερμαίνονται ενεργά τα βότανα.

Βελτιωμένη ροή αέρα

Το πιο συνηθισμένο παράπονο για τον κλασικό Legacy αφορούσε τη ροή αέρα, έτσι δεν προκαλεί εντύπωση πως η AirVape έδωσε προτεραιότητα στην βελτίωση της ροής αέρα. Μετά από πολλές δοκιμές, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως η αντίσταση ροής αέρα στο Legacy Pro είναι πλέον ελάχιστη και πως ο νέος μηχανισμός κλεισίματος βοηθάει στην καλύτερη απομόνωση της ροής αέρα.

20% μεγαλύτερος θάλαμος

Με την καλύτερη απόδοση θερμότητας και τη βελτιωμένη ροή αέρα, η AirVape επιχείρησε επί την ευκαιρία να μεγαλώσει το μέγεθος του θαλάμου στο Legacy Pro κατά 20%. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε μεγαλύτερες συνεδρίες μόνοι σας, ή να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας, που είναι σίγουρο πως θα επιθυμούν να δοκιμάσουν αυτό το premium vape.

Εξαιρετικό για μικροδοσολογία

Αν απολαμβάνετε την μικροδοσολογία ή απλά προτιμάτε να χρησιμοποιείτε μικρότερες ποσότητες βοτάνων, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τον ενσωματωμένο και ρυθμιζόμενο δίσκο του Legacy Pro, που προορίζεται για μικροδοσολογία. Γυρίζοντας τον δίσκο, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος του θαλάμου έτσι ώστε τα βότανα να είναι πιο συμπαγώς συσκευασμένα και να ατμίζονται ομοιόμορφα.

Εξυπνότερη φόρτιση

Tο AirVape Pro Legacy είναι εξοπλισμένο με μία αφαιρούμενη μπαταρία τύπου 18650 και με χωρητικότητα 3200 mAh, η οποία μπορεί να φορτιστεί με δύο τρόπους: είτε με το καλώδιο USB-C για ταχεία φόρτιση που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, είτε μέσω ασύρματης φόρτισης. Φυσικά, ο πιο γρήγορος τρόπος εξακολουθεί να είναι η απλή αλλαγή της μπαταρίας! Ανάλογα με το πόση ώρα θέλετε να διαρκέσει η συνεδρία σας, μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο συνεδρίας στα 3, 5 ή 10 λεπτά. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης, ο οποίος χρησιμοποιείται για να το απενεργοποιήσει μετά από 60 δευτερόλεπτα αν δεν ανιχνευτεί καμία κίνηση. Ο συνδυασμός ενός χρονομέτρου συνεδρίας και του ανιχνευτή κίνησης σημαίνει πως τα βότανά σας διατηρούνται καλύτερα και η μπαταρία δεν θα εξαντληθεί, ακόμα κι αν ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε την συσκευή όταν την έχετε στην τσέπη σας ή την τοποθετείτε στο τραπέζι.

Έτοιμο για συμπυκνώματα

Καθώς το AirVape Legacy Pro πλέον αξιοποιεί θέρμανση αγωγιμότητας και μεταγωγής, είναι ακόμα καλύτερο για την ατμοποίηση συμπυκνωμάτων. Απλά τοποθετήστε το pad συμπυκνωμάτων μέσα στον θάλαμο, έπειτα τοποθετήστε επάνω το συμπύκνωμα της επιλογής σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Για το άτμισμα συμπυκνωμάτων από τα κεριά και τα έλαια συνίσταται θερμοκρασία πάνω από 215°C.

Διατηρείται πιο εύκολα καθαρό

Όλοι γνωρίζουν πως το μυστικό για την σταθερά γεμάτη γεύση παραγωγή ατμού είναι το να διατηρείται το vape καθαρό, και η AirVape το έκανε αυτό πανεύκολο με το Legacy Pro. Δεν διαθέτει μικροσκοπικά εξαρτήματα και η σίτα, το στόμιο και η γυάλινη ροή αέρα αφαιρούνται με ευκολία όταν θέλετε να τα καθαρίσετε ή να τα αντικαταστήσετε. Ο θάλαμος θέρμανσης επίσης διαθέτει ένα χωνί γύρω του, διασφαλίζοντας πως τα βότανά σας καταλήγουν στον θάλαμο όταν τον γεμίζετε.

Τρόπος χρήσης του AirVape Legacy Pro

  • Γεμίστε ελαφρώς τον θάλαμο με βότανα (ή αν χρησιμοποιείτε κερί, προσθέστε το πρώτα πάνω στο pad συμπυκνωμάτων).
  • Πατήστε τρεις φορές το κουμπί ενεργοποίησης.
  • Ρυθμίστε την θερμοκρασία με τα κουμπία Πάνω και Κάτω. Μόλις νοιώσετε μια δόνηση, είναι έτοιμο να παράγει ατμό.
  • Εισπνεύστε τον εύγευστο ατμό μέσα από το στόμιο.
Χρώμα

, , ,

Εταιρία

Airvape

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.