Άνθη Κάνναβης Watermelon 26% CBD 1g – Hemp Motive

13.90

Άνθη κάνναβης 26% CBD

Ποσότητα

Κοινοποίηση:

Τα άνθη κάνναβης Watermelon, της εταιρείας Hemp Motive, είναι μία ταξιανθία 80% indica, που χαρακτηρίζεται από υψηλό ποσοστό κανναβιδιόλης (26%CBD). Παράγεται  στην Ιταλία, από εξειδικευμένους καλλιεργητές, χωρίς τη χρήση χημικών ή φυτοφαρμάκων, ενώ η συλλογή και η επεξεργασίας τους γίνεται παραδοσιακά με το χέρι.

Διακρίνονται από το φρουτώδες άρωμα και τη μοναδική γλυκιά γεύση καρπουζιού, μια πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων με φωτεινά χρώματα, και φρουτένια αρώματα. Τα άνθη Watermelon, είναι πλούσια σε ρητίνες, τερπένια, φλαβονοειδή και κανναβιδιόλη, ενώ το σχήμα τους είναι κωνικό όπως ακριβώς του καρπουζιού.

Συγκεκριμένα τα τερπένια δίνουν στην κάνναβη άρωμα και γεύση, ενώ ταυτόχρονα δρουν στους υποδοχείς και τους νευροδιαβιβαστές, όπως ακριβώς τα αντικαταθλιπτικά, αυξάνοντας τη δραστικότητα της ντοπαμίνης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, κανναβιδιόλη και ωμέγα 3 & 6, τα άνθη κάνναβης Watermelon προστατεύουν το κεντρικό νευρικό, το μυοσκελετικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, λειτουργούν ως αγχολυτικό, ηρεμιστικό, καταπραϋντικό, μειώνουν ημικρανίες, ναυτίες, πόνους, συμβάλλουν στη ρύθμιση της χοληστερόλης, του ζαχάρου, της αρτηριακής πίεσης, ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στη μνήμη και την πέψη.

Χαρακτηριστικά:

  • Συσκευασία 1γρ
  • 26% περιεκτικότητα CBD
  • Πιστοποιημένο προϊόν Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • 100% βιολογικό προϊόν
  • Φυλάσσεται σε μέρος δροσερό μακριά από έκθεση σε ήλιο
  • Περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC) μικρότερο από 0,2%

Προϊόν για εργαστηριακή έρευνα από αγρότες και πανεπιστήμια

Μέγεθος

Περιεκτικότητα

Μάρκα

Hempmotive Ανθοί Κάνναβης – CBD

Oι ανθοί κάνναβης της εταιρείας Hempmotive υπόσχονται λουλούδια κάνναβης, πλούσια στην ουσία της κανναβιδιόλης (CBD), με περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη (THC) που είναι χαμηλότερη του νόμιμου ορίου.

Η Hempmotive είναι μια κορυφαία ιταλική εταιρεία και αποτελεί μια από τις πρώτες που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα κάνναβης στην αγορά, προσεκτικά επιλεγμένα και με μακροχρόνια εμπειρία. Η μοναδική γεύση και το άρωμά τους είναι κάτι που σίγουρα θα σε συναρπάσει.

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.