1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

Ο επισκέπτης – χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου κατά την είσοδό του καλείται να διαβάσει και να συμβουλευτεί όλους προσεκτικά τους κάτωθι όρους χρήσης και συναλλαγών προτού περιηγηθεί στον παρόν site και προβεί στην αγορά προϊόντων. Βεβαιωθείτε ότι συναινείτε στους κάτωθι όρους χρήσης καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με αυτούς. Το παρόν καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων που πραγματοποιείται από την ιστοσελίδα doctorweed.gr”. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από το παρόν πρέπει να επιβεβαιώνονται από τους υπευθύνους της ιστοσελίδας doctorweed.gr”.

 

 1. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας ότι το site αυτό ανήκει αποκλειστικά στην ατομική επιχείρηση του κ. Χαράλαμπου Γεράσιμου Χριστοφοράτου. Στην doctorweed.gr περιλαμβάνεται υλικό, trademarks, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα, λογισμικό και γενικά και άλλο περιεχόμενο, τα οποία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της doctorweed.gr και της ατομικής επιχείρησης του Κου Χαράλαμπου Γεράσιμου Χριστοφοράτου και προστατεύονται από το Νόμο. Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή, αναδημοσίευση, κοινοποίηση, μεταγλώττιση, αναπαραγωγή, διαμόρφωση, διανομή, μεταβίβαση ή πώληση, αλλοίωση και αποστολή δεδομένων σε άλλο υπολογιστή ή σε άλλους υπολογιστές (μεταφόρτωση) με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, οποιασδήποτε πληροφορίας (στο σύνολό της, μερικής ή τμηματικής ή περιληπτικής) που παρέχεται στο δικτυακό αυτό της doctorweed.gr, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής τους στο Διαδίκτυο ή τη διάθεση των πληροφοριών στο Διαδίκτυο με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση ή έγγραφη άδεια του Κου Χαράλαμπου Γεράσιμου Χριστοφοράτου.

Λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων και άλλων, αποτελούν δική τους αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία και δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο τους.

 

 1. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Η doctorweed.gr αποδέχεται παραγγελίες που λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που περιλαμβάνεται στον ιστότοπο. Εκτέλεση αποστολών παραγγελιών πραγματοποιούνται εντός Ελλάδος, Κύπρου, Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης και ορισμένων άλλων χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ 11:00π.μ. – 15.00μ.μ.

Τυχόν εμφανιζόμενες προσφορές προϊόντων στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα προορίζονται να διαρκέσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Α) Ολοκλήρωση – Επιβεβαίωση παραγγελίας : Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή της, ο πελάτης λαμβάνει από την doctorweed.gr επιβεβαίωση μέσω email ή sms ή τηλεφωνικώς τον αριθμό της παραγγελίας του και εν συνεχεία διαδοχική ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση (status) στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία του.

Β) Ακύρωση της παραγγελίας : Μπορείτε να ακυρώσετε εντελώς την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση και μέχρι το αργότερο την ολοκλήρωσή της, επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση». Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσής της.

Γ) Τροποποίηση της παραγγελίας : Μπορείτε να αλλάξετε τα προϊόντα που περιλάβατε στην παραγγελία σας και να επιλέξετε από τον ιστότοπο κάποιο άλλο ή άλλα προϊόντα, μόνο αν προχωρήσετε σε προγενέστερο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας στάδιο σε ακύρωσή της. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν έχετε δυνατότητα να προβείτε σε οποιοδήποτε αλλαγή της.

 

 1. ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας του ιστότοπου μας, μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Σε όλες τις περιπτώσεις παράδοσης – παραλαβής των παραγγελιών, η παραλαβή πρέπει να πραγματοποιείται από τον ίδιο τον αγοραστή αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριο του, καθώς και την πιστωτική του κάρτα, εφόσον η αγορά πραγματοποιήθηκε μέσω αυτής. Απαγορεύεται ρητά η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο, με εξαίρεση την περίπτωση που ο αγοραστής έχει χορηγήσει σε αυτόν έγγραφη και νομίμως συνταχθείσα εξουσιοδότηση, οπότε ο εξουσιοδοτούμενος ομοίως θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας. Για την παράδοση της παραγγελίας υπεύθυνος είναι ο μεταφορέας που την παραδίδει για λογαριασμό της doctorweed.gr, ο οποίος υποχρεούται να προβεί σε έλεγχο των στοιχείων του ατόμου που την παραλαμβάνει. Επιπλέον,

 

 1. ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Τα έξοδα αποστολής σε οποιοδήποτε σημείο εντός Ελληνικής Επικράτειας, ανεξαρτήτως του όγκου ή του βάρους των προϊόντων, ανέρχονται στα 3,00€ (εκτός ειδικών προωθητικών ενεργειών) και ισχύουν για πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών και μέσω τραπέζης. Όσον αφορά την περίπτωση αντικαταβολής εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 5,00€. Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από κατάστημα μας, δεν επιβαρύνεστε με περαιτέρω έξοδα. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο ανέρχονται στο ποσό των 10,00€ για την επιλογή 10 – 14 ημέρες. Για την επιλογή 4 – 7 ημέρες τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 18,00€ . 

Άνω των 29,90 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν μόνο για την Ελλάδα.

 

 1. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Ι. ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

Ελλάδα: Εντός 1-5  εργάσιμων ημερών
Κύπρος : Εντός 4-7 εργάσιμων ημερών
Κύπρος : Εντός 10-14 εργάσιμων ημερών

 

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και πάντα μετά από προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί. Ο χρόνος παράδοσης συσκευών ή προϊόντων που αποστέλλονται ή βρίσκονται σε διαδικασία διόρθωσης βλαβών (service) από εμάς ποικίλει ανάλογα με το είδος βλάβης και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση αναφορικά με το χρόνο παράδοσης του προϊόντος από την εταιρεία μας.

ΙΙ. ΑΠΟΘΕΜΑ

Η αναγραφή της λέξης «ΑΠΟΘΕΜΑ» κάτω από την τιμή του εκάστοτε προϊόντος στον ιστότοπό μας σημαίνει ότι αυτό είναι ετοιμοπαράδοτο και η αποστολή του πραγματοποιείται εντός της ίδιας ημέρας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας από τότε που ολοκληρώθηκε η παραγγελία. Εάν δεν αναγράφεται ρητώς η λέξη «ΑΠΟΘΕΜΑ», τότε η αποστολή του προϊόντος πραγματοποιείται εντός 2-4 εργασίμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση αν πραγματοποιηθεί παραγγελία προϊόντος που δεν υπάρχει ως απόθεμα, ο πελάτης θα λάβει σχετική ενημέρωση.

 

 1. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, όπως η ACS Courier ή άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών, συνεργαζόμενες με την ανωτέρω, στις οποίες η doctorweed.gr προωθεί τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών για την εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών. Ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγγελία για τους παρακάτω λόγους:

Ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες ή περιπτώσεις ανωτέρας βίας που ενδέχεται να επηρεάσουν την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας στον αποδέκτη. Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδοθούν από doctorweed.gr στην συνεργαζόμενη μεταφορική για λογαριασμό του αγοραστή, ή παραληφθούν είτε από τον ίδιο είτε από εκπρόσωπό του, η “doctorweed.gr” απαλλάσσεται οποιαδήποτε ευθύνης σχετικά με καθυστέρηση, απώλεια, φθορά ή κλοπή των προϊόντων ή των συσκευασιών τους.

Το προϊόν έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Σε περίπτωση αδύνατης τηλεφωνικής ή μέσω sms ή μέσω email επικοινωνίας με τον πελάτη, όπως π.χ. όταν έχει προκύψει πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελία του, είτε αναφορικά με την κατάσταση του προϊόντος είτε με τη διαδικασία πληρωμής αυτού.

Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η doctorweed.gr, θα προβεί σε ενημέρωση του πελάτη και θα επιδιώξει την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης.

 

 1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α. Αντικαταβολή : Σε περίπτωση αντικαταβολής η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στη συνεργαζόμενη εταιρεία courier. Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος τρόπος εξόφλησης δεν ισχύει για τις παραγγελίες που παραδίδονται εκτός Ελλάδος, όπου τα εμπορεύματα αποστέλλονται με κόστος και ευθύνη αποκλειστικά του αγοραστή .

β. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε τις αγορές σας με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς :

Αριθμοί Λογαριασμών

EUROBANK GR3902604380000190200215864

Προς αποφυγή επιπλέον χρέωσης προμήθειας από τις τράπεζες, η οποία σε κάθε περίπτωση βαρύνει τον αγοραστή, συνιστάται στους αγοραστές να επιλέγουν μία από τις ανωτέρω τράπεζες, με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας.

 

*****Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τρόπων πληρωμής – με εξαίρεση την ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ – πρώτα επιβεβαιώνεται από εμάς η εξόφληση του ποσού αποπληρωμής και μετά πραγματοποιείται η αποστολή των προϊόντων.

 

 1. ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται για το εκάστοτε προϊόν εντός της ιστοσελίδας μας είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α. Η doctorweed.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές των προϊόντων ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών, πλην όμως εφόσον ο εκάστοτε πελάτης προβεί σε παραγγελία, το καταβλητέο τίμημα που θα ισχύει μέχρι την παραλαβή του προϊόντος θα είναι το αναγραφόμενο κατά το χρόνο παραγγελίας.

 

 1. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ – COUPONS

Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένη διάρκεια και δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προωθητικές ενέργειες.

 

 1. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της doctorweed.gr στις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις:

Α) Εφόσον παρέλαβε λάθος προϊόν, οπότε έχει Δικαίωμα Υπαναχώρησης : Τούτο ισχύει στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό της αρχικής παραγγελίας του οπότε μπορεί να το επιστρέψει εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει υπό τις εξής προϋποθέσεις : α) το προϊόν βρίσκεται στην άριστη, πλήρη και χωρίς καμία φθορά ή χρήση αρχική κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε, β) με την πλήρη και αυθεντική του συσκευασία, γ) εφόσον επιστρέφεται μαζί με τα συνοδευτικά του έγγραφα (π.χ. Απ. Λιανικής ,Τιμολόγιο ,δώρα κλπ) επίσης άθικτα και σε άριστη κατάσταση.

Β) Σε περίπτωση κατά την οποία με υπαιτιότητα της “doctorweed.gr” πωλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας. Στην περίπτωση αυτή, όπως π.χ. όταν παραδόθηκαν κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά τους ή με ελαττωματική συσκευασία κλπ προϊόντα, ο πελάτης οφείλει να μην παραλάβει το προϊόν και να επικοινωνήσει με εμάς το ταχύτερο δυνατό. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, η εταιρεία “doctorweed.grδε θα δεχτεί την επιστροφή του και δε θα προβεί σε αντικατάσταση ή αλλαγή αυτού ούτε θα επιστρέψει χρήματα.

Γ) Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη. Η προκείμενη περίπτωση αφορά σε επιστροφή προϊόντων που δεν οφείλεται σε εσφαλμένο ή ελαττωματικό προϊόν, αλλά αποκλειστικά σε υπαιτιότητα του πελάτη (π.χ. άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί την αγορά που πραγματοποίησε). Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παραγγελία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς των προϊόντων, επιβαρυνόμενος ο ίδιος ο πελάτης με το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές αποκλειστικά και μόνο υπό την προϋπόθεση ότι τα επιστραφέντα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και παραδίδονται μαζί με αυτά άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα συνοδευτικά τους έγγραφα όπως π.χ. Αποδείξεις Λιανικής, Τιμολόγιο, δώρα κλπ).

 

 1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΕΓΓΥΗΣΗ

Η doctorweed.grδεν παρέχει εγγυήσεις αναφορικά με την ποιότητα και καταλληλότητα των προϊόντων, ούτε εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκαλέσουν προϊόντα τα οποία διακινεί ή εμπορεύεται. Αρμόδιοι και υπεύθυνοι για τις άνω εγγυήσεις και την ασφάλεια και προστασία των χρηστών των προϊόντων είναι οι εκάστοτε κατασκευαστές – προμηθευτές αυτών, οι οποίοι περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα μας. Οποιαδήποτε τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση γίνει από την “doctorweed.gr” σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών, διενεργείται με αποκλειστικό σκοπό την διευκόλυνση των πελατών της και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν εγγύηση ασφαλούς χρήσης των προϊόντων της.

 

 1. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΟΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Συσκευασία Box σημαίνει ότι το προϊόν είναι συσκευασμένο σε κουτί και ενδεχομένως να περιέχει επιπλέον εξαρτήματα και έντυπα πληροφοριών.

Συσκευασία Blister σημαίνει ότι το προϊόν διαθέτει ειδική συσκευασία και πληροφορίες.

Συσκευασία Bulk σημαίνει ότι το προϊόν δε είναι συσκευασμένο, δεν έχει συσκευασία και πωλείται ως έχει, δηλαδή ως «χύμα» προϊόν.

 

 1. ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

H doctorweed.gr δεν επιτρέπει τη χρήση του ιστότοπου και παραγγελίες σε αυτόν από ανήλικους κάτω των 18 ετών και δεν συγκεντρώνει προσωπικά τους δεδομένα (βλ. link για την Προστασία προσωπικών δεδομένων).

 

 1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (LINKS)

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστότοπο της doctorweed.grπεριέχονται σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους για το περιεχόμενο και την πολιτική προστασίας των οποίων δεν ευθυνόμαστε και ως εκ τούτου η doctorweed.gr δεν ευθύνεται για την επικοινωνία ή συναλλαγή του επισκέπτη ή χρήστη με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται στην doctorweed.gr”, ούτε κατ’ επέκταση για ενδεχόμενη εμπορική ή χρηματική συναλλαγή από τη μεταξύ τους σχέση.

 

 1. ΠΕΡΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ειδικότερα, η doctorweed.gr” δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή τυχόν αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα των προμηθευτών της και περιέχονται στον παρόντα δικτυακό τόπο της, καθώς η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους επί μέρους προμηθευτές – συνεργάτες της. Η doctorweed.gr” επιφυλάσσεται για τυχόν τυπογραφικά ή τεχνικά λάθη, τα οποία δεν προβλέφθηκαν προέκυψαν ακούσια ή κατόπιν διακοπών λειτουργίας του παρόντος διαδικτυακού τόπου για λόγους ανωτέρας βίας.

 

 1. ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

Οι όροι χρήσης που αναγράφονται καθώς και η χρήση του διαδικτυακού τόπου της doctorweed.gr διέπονται, όπως και όλα τα καταστήματα της, από το Ελληνικό Δίκαιο και τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για οποιασδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της doctorweed.gr σχετικά με την εφαρμογή ή την ερμηνεία των παρόντων όρων χρήσης, αρμόδια για την επίλυση της είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια.

 

 1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ωράριο Καταστήματος:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 9πμ – 3μμ και

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 9πμ – 2:30μμ και 5:30μμ – 9μμ

Email: για πληροφορίες στο info@doctorweed.gr

Τηλέφωνο : +30694 55 14 576

Διεύθυνση: Αλέκου Παναγούλη 121, Ν. Ηράκλειο Αττικής TK 141 21, Ελλάδα

Επωνυμία/Yπεύθυνος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.