ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σίγουρα γνωρίζεις την κάνναβη. Τι πραγματικά όμως κάνει αυτό το φυτό αντικείμενο συζήτησης;

Δεν πρόκειται για την παρεξηγημένη φήμη της. Αλλά για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Βλέπεις η κάνναβη χρησιμοποιείται ιατρικά εδώ και ολόκληρους αιώνες, πολύ πριν εξελιχθεί η σύγχρονη ιατρική.

Όλη η δύναμη της φύσης βρίσκεται σε μια κάψουλα. Αυτό ακριβώς σου προσφέρουν οι κάψουλες κανναβιδιόλης από την Endoca.


Τι κάνει τις κάψουλες της Endoca ξεχωριστές

 

Οι κάψουλες CBD από την Endoca είναι κατασκευασμένες αποκλειστικά από φυτικά προϊόντα. Δεν περιέχουν καθόλου συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, αλεύρι, ζάχαρη, καλαμπόκι, γλουτένη ή βούτυρο. Μέσα στην κάθε κάψουλα εμπεριέχεται ατόφιο και καθαρό CBD.

Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν χρησιμοποιείται καθόλου θερμότητα κατά την παραγωγή, δίνοντάς σου έτσι ένα αγνό και φυτικό σκεύασμα, γεμάτο από όλες τις ωφέλιμες ουσίες της κάνναβης.

Κάθε κάψουλα είναι άοσμη, άγευστη και πολύ εύκολη στην κατάποση.


Τι είναι οι κάψουλες κανναβιδιόλης

Οι κάψουλες κανναβιδιόλης ουσιαστικά αποτελούν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο έχει άμεση δράση και είναι πολύ εύκολο στην χρήση.

Η ουσία της κανναβιδιόλης βρίσκεται σε ακριβή δοσολογία μέσα σε μαλακές κάψουλες, οι οποίες καταπίνονται εύκολα με νερό και δρουν άμεσα στον οργανισμό.

Μπορείς να τις πάρεις και με άδειο στομάχι, αλλά και με το φαγητό και δεν δημιουργούν καμία ενόχληση ή παρενέργεια. Επίσης μια σημαντική ευκολία της κανναβιδιόλης σε μορφή κάψουλας, είναι πως μπορείς να την έχεις παντού και πάντοτε μαζί σου.


Τι είναι η κανναβιδιόλη

Ένα από τα βασικά συστατικά της κάνναβης, είναι η κανναβιδιόλη (CBD). Η κανναβιδιόλη έχει επιστημονικά αποδειχθεί, μέσα από εκατοντάδες έρευνες, πως μπορεί να αντιμετωπίσει μια ευρεία γκάμα από σοβαρές και ανίατες παθήσεις.


Που βοηθάει η κανναβιδιόλη

Μιλάμε για ασθένειες που είναι τόσο σωματικές (όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας), αλλά και ψυχικές διαταραχές (όπως κατάθλιψη, σχιζοφρένεια).

Αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.

Πρόκειται για μια ουσία, που μπορεί να έχει ευεργετικά οφέλη για οποιονδήποτε αναζητά μια φυσική τόνωση του οργανισμού και ένα αίσθημα ευεξίας στην καθημερινότητά του.

Μερικές από τις πολλές αποδεδειγμένες ιατρικές ιδιότητες της κανναβιδιόλης είναι :</p

  • Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Ανακούφιση από πόνους και άλγη
  • Νευροπροστασία και ενίσχυση της γνωστικής λειτουργίας
  • Ενδυνάμωση οστών
  • Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε πως τα ιατρικά οφέλη της κανναβιδιόλης είναι πασιφανή και αναμφισβήτητα. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τις εκατοντάδες μαρτυρίες ατόμων, που την χρησιμοποιούν καθημερινά και έχει αλλάξει τη ζωή τους.

Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ενεργηθεί από την πανίσχυρη δύναμη της κανναβιδιόλης.

Δοκίμασε σήμερα  τις κάψουλες κανναβιδιόλης από την Endoca και νιώσε την διαφορά στο μυαλό και στο σώμα σου.

Εταιρία

Endoca

Η ENDOCA είναι μία επιχείρηση που χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για την παραγωγή και επεξεργασία προϊόντων κάνναβης, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα, με σκοπό να σας προσφέρει πιστοποιημένα, οργανικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, από ακατέργαστο έλαιο κάνναβης, υψηλής περιεκτικότητας σε CBD. O Henry Vincenty (ιδρυτής της ENDOCA), ταξίδευε για χρόνια σε όλο τον κόσμο για να βρεί τα καλύτερα οργανικά φάρμακα. Προερχόμενος από μία οικογένεια με πολύχρονη εμπειρία στην καλλιέργεια κάνναβης, ασχολήθηκε συστηματικά με την καλλιέργεια της και κατάφερε να παράγει υψηλής ποιότητας έλαιο κάνναβης. Έτσι κατάφερε να δώσει έμφαση στην ιατρική χρήση της κάνναβης αλλά και να δημιουργήσει ένα νέο τρόπο ζωής, έχοντας ως διατροφική βάση προϊόντα της, πλούσια σε CBD, χωρίς τετραϋδιοκανναβιδιόλη. Πρωταρχικός στόχος της ENDOCA είναι να εστιάσει στην ανάπτυξη και την έρευνα προϊόντων κάνναβης που θα συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του ενδοκανναβινοειδούς συστήματος. Η καλλιέργεια και η συλλογή γίνονται προσεκτικά, με αυστηρό έλεγχο, χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων. Το εξειδικευμένο προσωπικό της και οι κορυφαίοι βιοχημικοί και επιστήμονες με τους οποίους συνεργάζεται, σας προσφέρει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας. Στην ENDOCA θα βρείτε ακατέργαστο έλαιο κάνναβης, βάλσαμο κανναβιδιόλης, τσίχλες, κρυστάλλους, κάψουλες, βάμματα, βαφές και lip balm με CBD. Δοκιμάστε τα προϊόντα της και θα εκπλαγείτε από την ποικιλία και το αποτέλεσμα!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.