Εταιρία:Black & Leaf

Grinder THC 4-Part Green – Black Leaf

26.00

Αλουμινένιος μύλος άλεσης κάνναβης τεσσάρων τμημάτων, με κοφτερά τραπεζοειδή δόντια, πλαστικό περίβλημα και εσωτερική σήτα.

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 4250153604846 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Ο μύλος άλεσης κάνναβης τεσσάρων τμημάτων, Grinder THC 4 Part Green της εταιρείας Black Leaf είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο, με κοφτερά τραπεζοειδή δόντια που θρυμματίζουν το χόρτο σε ελάχιστο χρόνο και πλαστικό περίβλημα. Ο πλαστικός δακτύλιος τριβής και το μαγνητικό καπάκι συγκρατεί και διευκολύνει τη στροφή των τμημάτων. Μ΄ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ακρίβεια στην τοποθέτηση χωρίς να χάνεται ίχνος τρίμματος και η διαδικασία της άλεσης γίνεται πιο γρήγορη. Το πράσινο χρώμα του καθώς και ο χημικός τύπος του THC που έχει ως ντεκόρ στο καπάκι του, παραπέμπει στο χρώμα και τη φυσιογνωμία της κάνναβης. Είναι πολύ λειτουργικό και έχει τρείς θαλάμους: Για την άλεση της κάνναβης Για την αλεσμένη κάνναβη Για την περισυλλογή του τρίματος Kief Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους καπνιστές και κατάλληλο για οποιοδήποτε τύπο μείγματος. Συγκεκριμένα: Η αλεσμένη κάνναβη θα καίγεται ομοιόμορφα προσφέροντας απολαυστικό και ισορροπημένο κάπνισμα, με σταθερή ευφορία. Μειώνεται η επαφή με τα χέρια και κατ’ επέκταση τυχόν βλάβες, που μπορούμε να προκαλέσουμε στα πολύτιμα κανναβινοειδή και τα τριχίδια. Συλλέγονται ακόμα οι κρύσταλλοι Kief πετυχαίνοντας έτσι υψηλή ποιότητα και δραστικότητα στο κάπνισμα. βελτιωμένη γεύση και άρωμα Καλύτερη φορητότητα Μία οικονομική λύση, που κάνει την εμπειρία του καπνίσματος απόλαυση! Προσοχή!Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζετε το grinder σας με μία απαλή οδοντόβουρτσα ή με ένα μείγμα ισοπροπυλικής αλκόολης, αλατιού και νερού. Μία άλλη λύση είναι να βάλετε τον grinder σας στην κατάψυξη πριν αρχίσετε το καθάρισμα. Θα βοηθήσει να αφαιρεθούν με ευκολία κομμάτια κολλημένης ρητίνης. Διαστάσεις: Διάμετρος 5εκ Ύψος 4εκ

Βάρος 0.077 kg

Εταιρία

Black & Leaf

H Βlack Leaf σου προσφέρει vaporizers (ατμοποιητές) για μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Οι Black Leaf Vaporizers είναι ειδικές συσκευές, που παράγουν μόνο ατμό και καθόλου καπνό. Το πλεονέκτημα είναι πως κατά την διάρκεια της άτμισης, οι ουσίες απελευθερώνουν τα ενεργά συστατικά τους, φιλτράροντας τα βλαβερά υποπροϊόντα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι ατμοποιητές χρησιμοποιούνται και ιατρικά, ως εισπνευστήρες.
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.