Εταιρία:Davinci Vaporizers

IQ2 – DAVINCI

264.00

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 812108031653 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Χαρακτηριστικά
Κάψουλα δοσολογίας
Ατμοποιεί βότανα, κερί και έλαια
Πέντε ρυθμίσεις ροής αέρα
Αφαιρούμενη μπαταρία
Γρήγορη θέρμανση (λιγότερο από ένα λεπτό)
1 ώρα χρήσης μεταξύ φορτίσεων (6 έως 8 συνεδρίες)
“Smart Paths” και πλήρως ψηφιακές ρυθμίσεις θερμοκρασίας
Λειτουργίες “Boost” και “Stealth”
10 χρόνια εγγύηση
Έλεγχος δοσολογίας 
Ο έλεγχος δοσολογίας είναι η τελευταία καινοτομία της DaVinci Technologies και μαζί με αυτόν έχετε πλήρη έλεγχο του πόσο ατμίσατε – ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αν ψάχνετε σταθερά αποτελέσματα με κάθε συνεδρία. Απλά εισάγεται τη δύναμη του είδους βοτάνου και την ποσότητα του βοτάνου ή της συγκέντρωσης που βάλατε στον φούρνο, έτσι ώστε ο DaVinci IQ2 θα ελέγξει και θα σας ενημερώσει για την δόση ανά τζούρα. Αν κατεβάσετε την εφαρμογή [αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες Android], μπορείτε ακόμα και να ορίσετε μέγιστη δοσολογία, και θα σας έρθει ειδοποίηση μόλις τη φράσετε.
Ρυθμιζόμενη Ροή Αέρα 
Το DaVinci IQ2 σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη ροή αέρα με το νέο σύστημα Air Dial™- το οποίο σας επιτρέπει να ορίσετε πόσο πυκνό θέλετε τον ατμό σας. Αν προτιμάτε ψυχρό ατμό, αυξήστε τη ροή αέρα και αν προτιμάτε πιο πυκνό ατμό, μειώστε τη ροή αέρα. Συνολικά υπάρχουν πέντε ρυθμίσεις για να πειραματιστείτε και να βρείτε την ποσότητα ατμού που σας ταιριάζει περισσότερο.
Πάντα Μέγιστη Γεύση
Ο DaVinci IQ2 χρειάζεται περίπου ένα λεπτό για να θερμανθεί, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να περιμένετε πολύ πριν ατμίσετε. Εισάγετε την κάψουλα δοσολογίας (μέχρι 0,2 g) ή προσθέστε το υλικό απ’ ευθείας στον ρυθμιζόμενο φούρνο (μέχρι 0,5 g) και ξεκινήστε τη διαδικασία θέρμανσης. Ο ατμός αφού παράγεται περνά από τη κεραμική ροή αέρα η οποία σε συνδυασμό με τα ζιρκόνια και τον φούρνο με γυάλινη επικάλυψη διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα και γεύση.
Αφαιρούμενη Μπαταρία
Το DaVinci IQ2 έχει μια 3500 mAh Li-Ion 18650 μπαταρία, ίδιου τύπου με εκείνη του αρχικού DaVinci IQ. Πλήρως φορτισμένη, η μπαταρία σας προσφέρει μία ώρα ατμίσματος, δηλαδή περίπου 6 έως 8 συνεδρίες. Επίσης είναι αφαιρούμενη, και μπορείτε να την αλλάξετε με μία φορτισμένη για να ατμίσετε περισσότερο. Η μπαταρία χρειάζεται 6 ώρες για να φορτίσει μέσω θύρας micro-USB, αλλά μόνο 3 ώρες με εξωτερικό φορτιστή (δεν περιλαμβάνεται).
Λειτουργίες
Δύο λειτουργίες μπορούν να ρυθμιστούν πατώντας τα κουμπιά της συσκευής του DaVinci IQ2:
Λειτουργία “Stealth” – χαμηλώνει τα φώτα LED στο μπροστά μέρος της συσκευής.
Λειτουργία “Boost” – αυξάνει γρήγορα τη θερμοκρασία του φούρνου μέχρι τους  220°C.
Για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας στον DaVinci IQ2 υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές:
Λειτουργία Ακριβείας – ορίστε την θερμοκρασία που επιθυμείτε και ο DaVinci IQ2 θα την κρατήσει σταθερή.
“Smart path” – αυξήστε τη θερμοκρασία σταδιακά, διαλέξτε μία από τις 4 προ-ρυθμισμένες επιλογές, ή τροποποιήστε μόνοι σας μέσω της εφαρμογής.
Εγγύηση
Όλοι οι vaporizers DaVinci IQ2 της DaVinci, είναι αυθεντικοί και έχουν 10 χρόνια εγγύηση για τη συσκευή και 1 χρόνο εγγύηση για τη μπαταρία.

Εταιρία

Davinci Vaporizers

Η εταιρεία Davinci, πιστή στην προέλευση της ονομασίας της, κατασκευάζει ατμοποιητές (vaporizers) που μοιάζουν με σύγχρονα έργα τέχνης. Υψηλή αισθητική, ασύγκριτο design και μοναδικά αποτελέσματα. Οι Davinci Vaporizers προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία άτμισης, απελευθερώνοντας πλούσιο άρωμα και γεύση, ενώ είναι φορητοί για να μπορείς να τους μεταφέρεις παντού εύκολα και να απολαμβάνεις την άτμιση, με τον πιο κομψό και διακριτικό τρόπο.
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.