Κοινοποίηση:

Τα ποτά κάνναβης έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες, με την υπέροχη και δροσερή γεύση.

 

Τι γνωρίζεις όμως για την μπύρα κάνναβης;

Σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το απολαυστικό, φυσικό προϊόν.

Τι είναι η μπύρα κάνναβης;

Η γνωστή σε όλους μας μπύρα, είναι ένα ζυμωμένο ποτό, που χρησιμοποιεί κριθάρι, σιτηρά και μαγιά, για να δημιουργήσει αλκοόλ. Η ποσότητα και ο τύπος του προστιθέμενου λυκίσκου είναι αυτά που καθορίζουν τη γεύση της μπύρας.

Η κάνναβη λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του λυκίσκου, για να εμπλουτίσει το γευστικό προφίλ της μπύρας. Η μπύρα κάνναβης δεν έχει καμία διαφορά σε αλκοόλ σε σχέση με τις υπόλοιπες, αλλά όπως καμία μπύρα δεν είναι ίδια με τις άλλες, έτσι και η μπύρα κάνναβης, είναι κάτι το ξεχωριστό, που αξίζει να δοκιμάσεις.

Είναι ένας πολύ γευστικός, εύκολος και βολικός τρόπος για να νιώσεις τα ευεργετικά οφέλη της κάνναβης, συνδυάζοντας την απόλαυση και τη γεύση της αγαπημένης σου δροσερής μπύρας.

 

Πως φτιάχνεται η μπύρα κάνναβης;

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές συνταγές για μπύρα κάνναβης, αλλά η βασική διαδικασία είναι η ίδια. Το άμυλο μετατρέπεται σε σάκχαρο και στην συνέχεια το σάκχαρο, ζυμώνεται σε αλκοόλη. Στην παραδοσιακή μπύρα, το κριθάρι είναι το άμυλο που χρησιμοποιείται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε σιτηρό.

Ο λυκίσκος, παραδοσιακά προστίθεται στη μπύρα σε διαφορετικά στάδια της διαδικασίας παρασκευής, για διαφορετικά αποτελέσματα. Ανάλογα με το πόσο πικρή ή γλυκιά θέλουμε να είναι η τελική γεύση της μπύρας.

Τα άνθη κάνναβης μπορούν να προστεθούν με τον λυκίσκο, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας ζύμωσης. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στη θέση του λυκίσκου. Το άρωμα του λυκίσκου και της κάνναβης είναι παρόμοιο, αν και μπορεί να ποικίλει, ανάλογα με το είδος της κάνναβης που χρησιμοποιείται.

Δοκίμασε σήμερα την μπύρα κάνναβης της Euphoria

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις την 100% οργανική, τσέχικη μπύρα lager Cannabis Beer Extra Strong Wrap 330ml από την εταιρεία Euphoria. Οι τσέχικες μπύρες είναι παγκοσμίως γνωστές για την ποιότητά τους και αποτελούν κομμάτι μιας πλούσιας και μακράς παράδοσης στη ζυθοποιία.

H συγκεκριμένη μπύρα περιέχει 8% αλκοόλ και φυσικό εκχύλισμα από άνθη κάνναβης και έρχεται σε μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη συσκευασία, με χαρτί που είναι τυλιγμένο στο χέρι.

 

Τι περιμένεις λοιπόν;

Δοκίμασε σήμερα μια παγωμένη μπύρα κάνναβης και απόλαυσε το καλοκαίρι!

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.