Εταιρία:Storz & Bickel

VAPORIZER CRAFTY+ USB-c Storz & Bickel

299.00

Μπορεί να ατμοποιήσει

Βότανα Λάδια Κεριά

Ποσότητα

Κοινοποίηση:

Σε ποιόν ταιριάζει ο Crafty+ Vaporizer;

Με την βελτιωμένη του τεχνολογία και την πολύ εντυπωσιακή απόδοση, ο Vaporizer Crafty+ ταιριάζει τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες. Έχει σχεδιαστεί για να χωράει στην τσέπη σας, είναι απλός στη χρήση και παράγει εύγευστο, ψυχρό ατμό κάθε φορά. Ο Crafty+ έχει περίπου το μισό μέγεθος του μεγαλύτερου αδερφού του, του Mighty, και είναι τέλεια επιλογή για εκείνους που ψάχνουν vaporizer που είναι μικρός και διακριτικός – χωρίς να συμβιβάζονται στην ποιότητα.

Τί καινούργιο υπάρχει;

Η Storz & Bickel κυκλοφόρησε τον αυθεντικό Crafty vaporizer το 2014 και από τότε τον έχει αναβαθμίσει πολλές φορές, ωστόσο στο τέλος του 2019 έκανε την τελευταία αναβάθμιση και ένα καινούργιο όνομα – το Crafty+. Η πιο σημαντική βελτίωση είναι η μπαταρία του που τώρα κρατάει περισσότερο, φορτίζει πιο γρήγορα και μειώνει τον χρόνο θέρμανσης στα 60 δευτερόλεπτα. Τώρα μπορείτε να έχετε τρεις προεπιλεγμένες θερμοκρασία αντί για δύο όπως πριν. Ακόμα έχει μειώσει το μέγεθος χάρις στο νέο κύκλωμα και το εξωτερικό περίβλημα και έχει ανανεωθεί για μια ακόμα πιο διακριτική όψη. Τέλος, έρχεται με έναν παραπάνω χρόνο εγγύησης, από τα 2 στα 3 έτη, αν επιλέξετε να δηλώσετε την αγορά του vaporizer Crafty+ στην Storz & Bickel. Το 2021, κυκλοφόρησε η επόμενη γενιά του Crafty+ vaporizer. Το μοντέλο διαθέτει θύρα φόρτισης USB-C η οποία μειώνει τον χρόνο φόρτισης κατά 25 λεπτά, και θάλαμο γεμίσματος με κεραμική επίστρωση που το καθιστά ακόμα πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές και χτυπήματα.

Εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας

Ο Crafty+ παρέχει 60 ολόκληρα λεπτά διαρκούς παραγωγής ατμού με μία φόρτιση, γεγονός εντυπωσιακό αν σκεφτούμε το μικρό του μέγεθος. Ένας χρήσιμος μηχανισμός δόνησης, σας ειδοποιεί όταν εξαντλείται η μπαταρία, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο να τον φορτίσετε και να συνεχίσετε το άτμισμα.

Πολύπλευρο

Σε αντίθεση με τους περισσότερους φορητούς vaporizers, ο Crafty+ μπορεί να ατμοποιήσει όχι μόνο βότανα αλλά και κεριά και έλαια χάρις στο pad συγκεντρώσεων από ανοξείδωτο ατσάλι. Αφού μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε θερμοκρασία από τους 40°C έως τους 210°C μπορείτε να διαλέξετε και το τέλειο επίπεδο για να έχετε πυκνό, γευστικό ατμό ανεξαρτήτως του υλικού που ατμίζετε.

Εφαρμογή Bluetooth

Η εφαρμογή που συμπληρώνει τον Crafty+ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να πάει την ατμιστική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Είναι διαθέσιμη για iPhone και Android και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία, τη φωτεινότητα της οθόνης LED και επιπλέον έχει την επιλογή απενεργοποίησης της δόνησης αν το επιθυμείτε. Μπορείτε ακόμα να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις θερμοκρασίας για μελλοντικές συνεδρίες, καθώς η εφαρμογή σας παρέχει πλήρη έλεγχο χωρίς να χρειαστεί να ακουμπήσετε την ίδια τη συσκευή. Αν δεν σας ταιριάζουν οι εφαρμογές, μην ανησυχείτε καθώς η χρήση της εφαρμογής είναι εντελώς προαιρετική και μπορείτε να ελέγξετε την συσκευή μόνο με τα κουμπιά της – η επιλογή είναι δική σας! Σημείωση: Από τον Νοέμβριο του 2019, η Apple έχει περιορίσει τις εφαρμογές ατμίσματος στο App Store, και αν δεν έχετε κατεβάσει το αντίγραφο της εφαρμογής της Storz & Bickel πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν περιηγητή για να ρυθμίσετε το Crafty+ με το iPhone.

Δυνατή Απόδοση

Τόσο η θέρμανση αγωγιμότητας και συναγωγής, χρησιμοποιείται από τον Crafty+ καθώς έχει ενσωματωμένο ανταλλαγέα θερμότητας που εγγυάται βέλτιστη απόδοση κάθε φορά. Είναι ικανό να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ατμίσματος, που σημαίνει ότι θα έχετε πυκνό, γευστικό και ποιοτικό ατμό ανεξαρτήτως του πόσο γρήγορα εισπνέετε.

Εύκολος Καθαρισμός

Πολλοί vaporizers είναι απίστευτα περίπλοκοι στην αποσυναρμολόγηση και τον καθαρισμό, αλλά ο vaporizer Crafty+ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι απλός. Όχι μόνο όλα τα μέρη του είναι κατασκευασμένα με υλικά υψίστης ποιότητας, αλλά είναι και πολύ εύκολη η αποσυναρμολόγησή του χωρίς να προκαλέσετε κάποια ζημιά. Ο έξυπνος σχεδιασμός σας βοηθά να καθαρίσετε εύκολα τον vaporizer για να διασφαλιστεί μέγιστη υγιεινή και διάρκεια, χωρίς να ξοδέψετε χρόνο κατά τον οποίον θα μπορούσατε να ατμίζετε!

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers Crafty+ που πωλούνται από την MagicVaporizers, εγκεκριμένο διανομέα των προϊόντων Storz & Bickel, είναι αυθεντικοί και έχουν 2 χρόνια εγγύηση που περιορίζεται σε κανονική χρήση.

Εταιρία

Storz & Bickel

H εταιρεία Storz & Bickel σου προσφέρει μια μοναδική ποικιλία από ατμοποιητές (vaporizers), σχεδιασμένοι για να προσφέρουν στους λάτρεις της άτμισης, κάτι φρέσκο και ανεπανάληπτο. Ανάμεσα στην ποικιλία ατμοποιητών, ξεχωρίζει ο επιτραπέζιος ατμοποιητής Volcano, καθώς και ο φορητός Mighty. Πρωτοποριακοί, με ασύγκριτη αισθητική και κομψό design, οι Storz & Bickel Vaporizers εγγυώνται την απόλυτη εμπειρία της άτμισης, από την πρώτη κιόλας χρήση.
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.