Εταιρία:FocusVape

VAPORIZER S Pro Premium – FocusVape

149.00

Μπορεί να ατμοποιήσει

Βότανα

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Κοινοποίηση:

Χαρακτηριστικά

 • Οθόνη OLED με έλεγχο δύο πλήκτρων
 • Ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 3200mAh που αντικαθιστά ο χρήστης
 • Φόρτιση και απτική ανάδραση
 • Έρχεται με το συνημμένο τύπου bong-bubbler
 • Διαδρομή ατμού κεραμικών και Pyrex για καθαρή γεύση
 • Ανθεκτικό αλλά ελαφρύ
 • Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας από 80 ° C έως 240 ° C
 • Βαθύ θάλαμο 0,5 g για λιγότερες αναπλήρωσεις

 

Αξεσουάρ (που περιλαμβάνονται)

 • Συνημμένο Bubbler
 • Πρωτότυπη μπαταρία υψηλής απόληψης 3.200mAh της Samsung
 • Καλώδιο φόρτισης Micro USB (5 ακίδων)
 • Έξτρα γυάλινο επιστόμιο
 • Εργαλείο συσκευασίας
 • Βούρτσα καθαρισμού
 • 3 οθόνες φίλτρων

Εξαιρετικά Εξατομικευμένη Γεύση

Μια από τις καλύτερες πτυχές του FocusVape Pro S Premium είναι πόσο εύκολο είναι να εξατομικεύσετε την έξοδο γεύσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Όπως και με άλλα μοντέλα vaporizer, μπορείτε να επιλέξετε πόσο λεπτό ή χονδροειδές να αλέθετε το ξηρό σας βότανο πριν το φορτώσετε. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη θερμότητα με μεγάλη ακρίβεια. επιλέξτε οποιαδήποτε θερμοκρασία μεταξύ 80° C και 240° C σε βήματα 1°. Αλλά το FocusVape δεν σταματά εκεί. Έχει επίσης μια ενσωματωμένη βαλβίδα ελέγχου ροής αέρα που ρυθμίζει πόσο φρέσκο αέρα τραβιέται μέσα στο θάλαμο θέρμανσης και αναμιγνύεται με τον ατμό βοτάνων, αλλάζοντας την πυκνότητα και την γεύση που παράγεται. Η βαλβίδα έχει τρεις θέσεις ρύθμισης – επιλέξτε χαμηλή ροή αέρα για παχιά σύννεφα ή υψηλή ροή αέρα για τις ομαλότερες εμφανίσεις. Αν αυτό δεν είναι αρκετή προσαρμογή για εσάς, το FocusVape Pro S Premium συνοδεύεται από συνημμένο φυσαλίδων. Εύκολο να γεμίζει με νερό και να μπαίνει πάνω στη συσκευή, ο φυσαλίδας αναπαράγει την αίσθηση ψύξης, τον ήχο που αναβλύζει και την γεύση ενός bong.  

Υψηλή Απόδοση

Παράλληλα με την περιοχή θερμοκρασιών 160 °, το FocusVape Pro S Premium διαθέτει πολλές λειτουργίες υψηλής απόδοσης. Αυτός ο vaporizer τροφοδοτείται από μια μπαταρία Samsung 3200mAh 18650-μία από τις μπαταρίες υψηλότερης χωρητικότητας σε οποιοδήποτε φορητό στέλεχος στην αγορά. Καλύτερα, αυτή η μπαταρία μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη, ώστε να μπορείτε να την απενεργοποιήσετε για ανταλλακτικά για να διατηρήσετε τη συνεδρία σας μεγαλύτερη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το FocusVape ενώ φορτίζεται χάρη στην τεχνολογία pass-through της συσκευής. Αλλά η εξαιρετική απόδοση δεν σημαίνει μεγάλη δυσκολία. Ο βαθύς θάλαμο του FocusVape είναι εύκολο στη φόρτωσή – απλώς γυρίστε το επιστόμιο για να το αποκαλύψετε. Με ένα κεκλιμένο άκρο, ο θάλαμος καθιστά αδύνατη τη διαρροή. Μόλις γεμίσει ο θάλαμος, ο εξατμιστής θερμαίνεται γρήγορα σε λιγότερο από 35 δευτερόλεπτα. Η μέθοδος θέρμανσης Convection της FocusVape παράγει ένα καθαρό ψήσιμο που αφήνει ελάχιστα υπολείμματα, καθιστώντας τη συσκευή αυτή μία από τις πιο χαμηλές επιλογές συντήρησης διαθέσιμες. Επίσης, το FocusVape Pro S Premium διαθέτει πολλές επιπλέον λειτουργίες για να ενισχύσει την εμπειρία σας. Χτισμένο με γνώμονα την ασφάλεια, αυτός ο vaporizer διαθέτει λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Μετά από πέντε λεπτά θέρμανσης και τρία λεπτά σε λειτουργία αναμονής, οι συσκευές κλείνουν για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. Αυτό συμπληρώνεται από τη δόνηση ενεργοποίησης που σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε λειτουργεί το FocusVape. Ο εξατμιστής δονείται επίσης όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία, ώστε να μην χρειαστεί να παρακολουθήσετε την οθόνη ενώ περιμένετε. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία που καθιστά τις συνεδρίες αβίαστες είναι τα δεδεμένα μνήμης του FocusVape Pro S Premium – η τελευταία ρύθμιση που χρησιμοποιήσατε θα αποθηκευτεί για την επόμενη συνεδρία σας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξεχνάτε την ιδανική θερμοκρασία που βρήκατε.

Υψηλής Ποιότητας Σχεδιασμός

Σχεδιασμένο για χρήση οπουδήποτε και παντού, το FocusVape Pro S Premium είναι συμπαγές και ελαφρύ σε μόλις 180g. Ενώ μπορείτε να σκεφτείτε ότι μια τέτοια μικρή συσκευή είναι βέβαιο ότι έχει κακή ποιότητα κατασκευής, το robust FocusVape είναι κατασκευασμένο από ανώτερα υλικά. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους, διασφαλίζοντας ότι ο vaporizer αυτός είναι ανθεκτικός σε φθορά. Ο βαθύς, κεραμικός θάλαμος χωρίς καύση κρατά 0,5 γραμμάριο βότανο – ακριβώς το σωστό μέγεθος για μια απολαυστική σόλο συνεδρία. Εν τω μεταξύ, το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυάλινο σωλήνα Pyrex, υποστηριζόμενο από ένα χρυσό σύστημα τριπλής διήθησης και σήραγγα αέρα απελευθέρωσης θερμότητας. Με το σφραγισμένο και απομονωμένο διάδρομο αέρα, το FocusVape Pro S Premium παράγει ασταθείς, γευστικούς ατμούς. Αυτός ο εξατμιστής είναι επίσης εξοπλισμένος με μια οθόνη OLED και δύο κουμπιά ελέγχου για εύκολη ρύθμιση της θερμοκρασίας και των ρυθμίσεων. Η οθόνη δείχνει επίσης την τρέχουσα στάθμη της μπαταρίας, διασφαλίζοντας ότι η συνεδρία σας δεν διακόπτεται ποτέ από απροσδόκητο κλείσιμο.  

Εγγύηση

Όλοι οι vaporizers FocusVape Pro S Premium που πωλούνται  είναι απολύτως αυθεντικοί και υποστηρίζονται από 1 έτος εγγύηση.

Εταιρία

FocusVape

Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.