Κοινοποίηση:

«Εν – τρέπομαι»: Εννοιολογικά σημαίνει στρέφομαι εντός, προς τον εαυτό μου. Κάτι που πολλές φορές είναι όχι μόνο χρήσιμο, αλλά και απαραίτητο στους ανθρώπους.

 

Σε αυτό το άρθρο, θα γνωρίσεις την ελληνική εταιρεία Endropia, θα εξοικειωθείς με τη φιλοσοφία της και θα ανακαλύψεις τους λόγους που αξίζει να δοκιμάσεις τα προϊόντα της και να ενσωματώσεις τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου κάνναβης στην καθημερινότητά σου.

 

Η έννοια της «εντροπίας»

 

Ο όρος «εντροπία» υποδηλώνει μια εσωτερική αλλαγή. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ακόμα και στον ίδιο μας τον οργανισμό, αφού το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του ανθρώπινου σώματος, με την βοήθεια των φυτοκανναβινοβινοειδών εντρέπεται σε ομοιόσταση.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι η εντροπία δεν αποτελεί ένα πρόβλημα ή μια επικίνδυνη κατάσταση. Πρόκειται ουσιαστικά για μια μεταβατική και απόλυτα φυσιολογική φάση, για να καταφέρει ο κάθε οργανισμός, να επιτύχει την πολυπόθητη ομοιόσταση. Ουσιαστικά λοιπόν, η εντροπία δεν είναι τίποτα άλλο από μια φάση, που υποδηλώνει την αιώνια αλλαγή και εξέλιξη.

 

Γνώρισε τη σειρά προϊόντων Endropia

 

Από αυτή την τόσο σημαντική έννοια της εσωτερικής αλλαγής, εμπνεύστηκε η ελληνική εταιρεία Endropia, την νέα σειρά με έλαια και κάψουλες CBD, σαν μια βοήθεια για τους ανθρώπους που αναζητούν την ίαση, την εξέλιξη και την πραγμάτωση της ομοιόστασης τους, στην ίδια την φύση

Όλα τα προϊόντα του brand παράγονται σε ένα υπερσύγχρονο και πιστοποιημένο εργοστάσιο με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, που ανήκει σε μεγάλη Ελληνική φαρμακοβιομηχανία.

Τα έλαια της Endropia διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα κανναβινοειδών (full spectrum), τα οποία είναι πλούσια σε μια ευρεία γκάμα κανναβινοειδών με CBD, άλλα και CBDA, CBG, CBN, CBC και σε πολλές περιεκτικότητες.

Οι καλλιέργειες είναι 100% οργανικές και πιστοποιημένες, ενώ κάθε προϊόν περιέχει φύλλο οδηγιών και αναλυτική περιγραφή, όπου καταγράφονται τα συστατικά που περιέχει.

Endropia Skin & Hair Care

 

Επειδή όμως η αλλαγή δεν είναι μόνο εσωτερική, αλλά και εξωτερική, η σειρά Endropia Skin & Hair Care, έρχεται να καλύψει κάθε μικρή ή μεγάλη ανάγκη της επιδερμίδας.

Με τα συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης, μπορείς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου φυσικά, με 100% πιστοποιημένα προϊόντα με έλαιο κάνναβης, γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ., οργανικά και χωρίς parabens.

Τα προϊόντα της σειράς Endropia Skin & Hair Care είναι εξίσου κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν στο σώμα, στο πρόσωπο, στα μαλλιά, αλλά και για εξειδικευμένες παθήσεις, όπως:

  • Ατοπική δερματίτιδα
  • Ψωρίαση
  • Ταλαιπωρημένη επιδερμίδα
  • Έκζεμα

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα ανακαλύψεις όλα τα έλαια και κάψουλες Endropia, καθώς και τα προϊόντα Skin & Hair Care, για να τα δοκιμάσεις κι εσύ και να κάνεις δώρο στον εαυτό σου μια καλύτερη, πιο υγιή και γεμάτη ευεξία καθημερινότητα!

 

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.