Κοινοποίηση:

To παγκοσμίου φήμης brand Barney’s Farm, με έδρα το Άμστερνταμ, διαθέτει μια από τις πιο δημοφιλείς και καινοτόμες συλλογές σπόρων κάνναβης στο εμπόριο. Σε αυτό το άρθρο, θα γνωρίσεις λίγο καλύτερα την ιστορία του και την ποικιλία των προϊόντων του.

Από τα ύψη των Ιμαλάιων στο απόγειο της δόξας

Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και για την ακρίβεια πριν από 34 χρόνια, όταν κάπου ψηλά στα Ιμαλάια και μέσα στο πυκνό χιόνι που έπεφτε, μια μικρή ομάδα καλλιεργητών, άρχισε να διασταυρώνει προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες κάνναβης, από κάθε γωνιά της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
Οι άφθονες συγκομιδές των ποικιλιών Sativa και Indica, ήταν αυτές που κατάφεραν να κρατήσουν ψηλά το ηθικό αυτής της ομάδας, κατά τη διάρκεια μιας τριετούς περιόδου στα ερημικά βουνά της περιοχής.
Ένα συγκεκριμένο μέλος αυτής της ταλαντούχας ομάδας, έμελλε να δημιουργήσει στη συνέχεια, μια από τις πιο εξέχουσες επιχειρήσεις παραγωγής σπόρων κάνναβης στον κόσμο. Αυτή η επιχείρηση είναι το Barney’s Farm και ο άνθρωπος που τα ξεκίνησε όλα, ονομάζεται Derry.

Η επιστροφή που άλλαξε την βιομηχανία της κάνναβης

Αφού ολοκληρώθηκε η περίοδος της επιτυχημένης καλλιέργειάς του στην Ασία, ο Derry επέστρεψε στο Άμστερνταμ το 1992, με τους νέους σπόρους κάνναβης που είχε δημιουργήσει και ανέλαβε έναν νέο ρόλο, παίρνοντας το τιμόνι στο Barney’s Coffee Shop. Το αναπάντεχο ενδιαφέρον και η δημοφιλία που γνώρισαν οι σπόροι του, έκαναν το Barney’s Coffee Shop το must μέρος ,που έπρεπε οπωσδήποτε να επισκεφθούν όλοι οι λάτρεις της κάνναβης παγκοσμίως.
Ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε αυτό το brand, προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο όνομά του. Έχοντας αποσπάσει αμέτρητα βραβεία και θέλοντας συνεχώς να παράγει νέες και συναρπαστικές ποικιλίες σπόρων κάνναβης, δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι πλέον υπάρχει παγκόσμια ζήτηση για τα προϊόντα του Barney’s Farm.

Φτάνοντας στο σήμερα

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, το Barney’s Farm έχει παράγει μερικές από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες κάνναβης στον κόσμο, αποσπώντας περισσότερα από 40 Cannabis Cups βραβεία, για μερικά από τα μοναδικά προϊόντα του, όπως:
• G13 Haze
• Liberty Haze
• Amnesia Haze
• Willie Nelson
• Cookies Kush
• Pineapple Chunk
• Tangerine Dream
Αξίζει επίσης να μάθεις, πως η ποικιλία Critical Kush, έγινε ένα από τα best sellers του brand, μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε. Παρά την μεγάλη ιστορία του, η δημοτικότητα του Barney’s Farm δεν μειώθηκε ποτέ.
Η προϊοντική του ποικιλία ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα, επιτρέποντας σε όλους να ανακαλύπτουν και να απολαμβάνουν σπόρους κάνναβης υψηλής ποιότητας, από το μόνο brand που μπορεί να περηφανεύεται, πως ξεκίνησε στην κορυφή (κυριολεκτικά) και δεν έφυγε ποτέ από εκεί.

Τι θα βρεις στο Doctor Weed από την Barney’s Farm

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανακαλύψεις μια μοναδική ποικιλία από πασίγνωστους αυτόματους και θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης της Barney’s Farm, με πλούσια περιεκτικότητα σε CBD, για να επιλέξεις αυτούς που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.