Εταιρία:Sensi Seeds

Sensi Seeds – Big Bud Automatic (3 seeds)

37.50

Σπόροι Big Bud Automatic

Ποσότητα
Κωδικός προϊόντος: 8717202904105 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Μία πολυβραβευμένη και επί τριάντα χρόνια δημοφιλής ποικιλία, η Big Bud Automatic της εταιρείας Sensi Seeds, ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στην Ολλανδία το 1980 και από τότε κατέκτησε την αγορά. Είναι ένα δυναμικό υβρίδιο Afghan-Skunk, που προέρχεται από την ποικιλία Big Bud. Χαρακτηριστικό της ποικιλίας αυτής είναι ο  μικρός χρόνος άνθισης καθώς και τα μεγάλα, συμπαγή άνθη της, γνωστά σήμερα με την ονομασία Big Bud Automatic. Πρόκειται για μία ποικιλία 80% Indica, ιδιαίτερα αποδοτική, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί σε εσωτερικό χώρο κάτω από φως (θερμοκήπιο), αλλά και εξωτερικό χώρο (σε ηλιόλουστες βέβαια περιόδους), προσφέροντας εντυπωσιακά μεγάλες σοδειές. Τα άνθη της είναι τόσο βαριά, που πολλές φορές μπορεί να χρειαστούν υποστήριξη για να μην σπάσουν. Το Big Bud Automatic είναι ένα ανθεκτικό φυτό, μετρίου ύψους, με σκούρο πράσινο φύλλωμα και στιβαρά άνθη, που μπορεί να μεγαλώσει και σε ψυχρότερα κλίματα, αλλά και σε περιορισμένο χώρο με την τεχνική LST, για μεγαλύτερη απόδοση. Τα άνθη της ποικιλίας Big Bud Automatic είναι γεμάτα πορτοκαλί τριχίδια και ρητίνες, με δυνατό και γλυκό άρωμα και πικάντικη γεύση, ενώ μπορούν να προσφέρουν ένα απόλυτη χαλάρωση. Τα άνθη Big Bud Automatic καταπολεμούν:

 • Ανορεξία
 • κατάθλιψη
 • Έντονο στρες
 • Αϋπνία
 • Καταπολέμηση χρόνιου πόνου
 • Μυοσκελετικά προβλήματα
 • Διπολική διαταραχή
 • Αισθητηριακή νευροπάθεια

Χαρακτηριστικά:

 • Συσκευασία 3 σπόρων
 • Ύψος 90 – 130 εκ.
 • Χρόνος ανθοφορίας 11 εβδομάδες
 • Εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας.

Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση ως σουβενίρ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά.

Εταιρία

Sensi Seeds

Η εταιρεία SENSI SEEDS με έδρα το Άμστερνταμ, έχει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 500 προϊόντα κάνναβης. Από το 1985 πρωτοπόρα στον τομέα της κάνναβης, η SENSISEEDSυπήρξε μία από τις 3 εταιρείες ολλανδικής παραγωγής που είχαν πρόσβαση στα εξελιγμένα υβρίδια κάνναβης από ΗΠΑ. Δημιούργησε μάλιστα και μία έκθεση προϊόντων, ένα είδος μουσείου στο Άμστερνταμ και στη Βαρκελώνη, με την ονομασία Hash Marihuana & Hemp Museum. Ιδρύοντας το 1993 μία θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία HempFlax η εταιρεία SENSISEEDSανέπτυξε νέες μεθόδους καλλιέργειας κάνναβης, προσανατολισμένες πλέον στον τομέα της κλωστουφαντουργίας, της διατροφής, της περιποίησης σώματος, αλλά και της φαρμακευτικής χρήσης της. Δίκαια λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως είναι η μόνη εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται σθεναρά την αξία και την αναγνώριση της κάνναβης στη ζωή του ανθρώπου. Σήμερα η διεθνούς φήμης εταιρεία SENSI SEEDS έχει επεκτείνει την εμπειρία της τόσο στην βιομηχανική όσο και στην ιατρική κάνναβη, προσφέροντας μας μία σειρά προϊόντων ένδυσης, σπόρων, ανθών, συμπληρωμάτων διατροφής και ελαίων. Γνωρίστε τα προϊόντα της SENSI SEEDS και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.