Κοινοποίηση:

Τα vaporizers (ατμοποιητές) κάνναβης είναι το νέο μεγάλο trend για τους λάτρεις της άτμισης!

 

Αν δεν τους ήξερες μέχρι τώρα, οι ατμοποιητές είναι συσκευές, που μοιάζουν αρκετά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση, καθώς παράγουν καθαρό ατμό χωρίς τα κατάλοιπα του καπνού.

 

Πως λειτουργούν;

Ένα vaporizer αποτελείται κυρίως από 3 τμήματα. Την μπαταρία, τον θάλαμο θέρμανσης και το στόμιο. Σε πρώτη φάση λοιπόν εσύ επιλέγεις τι προϊόν θα προσθέσεις μέσα στον θάλαμο θέρμανσης για να ατμίσεις. Έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις άνθη κάνναβης, wax (κερί) CBD, σοκολάτα άτμισης CBD, υγρά αναπλήρωσης CBD ή ακόμα και βότανα.

Ανάλογα τον σχεδιασμό του θαλάμου θέρμανσης ένας ατμοποιητής μπορεί να ατμίσει στερεά ή υγρά ή και τα δύο. Η μπαταρία δίνει την απαραίτητη ισχύ, ώστε να θερμανθεί σε τέτοιο βαθμό ο θάλαμος, που η κάνναβη θα μετατραπεί σε ατμό, χωρίς καύση και τα τοξικά παράγωγα της. Ο ατμός στη συνέχεια καταλήγει στο στόμιο από τον οποίο εσύ θα ατμίσεις.

 

Υπάρχουν διαφορές στα μοντέλα;

Ναι και μάλιστα πολλές! Η πρώτη μεγάλη διαφορά είναι αν το vaporizer θα είναι φορητό ή επιτραπέζιο. Οι φορητοί είναι οι πιο δημοφιλής καθώς προσφέρουν την ευκολία της μετακίνησης και του μικρού μεγέθους.

Επιπλέον είναι πιο οικονομικοί. Οι επιτραπέζιοι είναι μεγαλύτερες συσκευές, που λειτουργούν σαν ένας μικρός ναργιλές. Είναι πολύ ισχυρότεροι, όμως αντίστοιχα, είναι και πιο ακριβοί.

Από εκεί και πέρα το κάθε μοντέλο έχει διαφορετικές δυνατότητες. Η πρώτη που αναφέραμε και παραπάνω είναι το προϊόν που θα ατμίσει. Μπορεί να είναι υγρό ή στερεό ή και τα δύο και εξαρτάται από την προτίμηση του κάθε ατόμου.

Μία άλλη διαφορά έχει να κάνει με την ποιότητα της κατασκευής και τις δυνατότητες όπως ο έλεγχος της θερμοκρασίας, η ύπαρξη οθόνης LCD, το μέγεθος, η δύναμη και η απόδοση. Όλα αυτά καθορίζουν και την συνολική τιμή ενός vaporizer.

 

Ποιος είναι ο κατάλληλος για εμένα;

Αυτό μπορεί να απαντηθεί από το τι προσδοκίες έχεις. Εάν είσαι αρχάριος και βρίσκεσαι πολλές ώρες έξω από το σπίτι, σίγουρα χρειάζεσαι ένα φορητό μοντέλο που σου δίνει ευελιξία στα υλικά.

Για παράδειγμα μπορεί να μην έχεις πάντα την ευκαιρία να κουβαλάς το grinder σου, ενώ ένα μπουκαλάκι με υγρό αναπλήρωσης είναι ένας γρηγορότερος τρόπος για να απολαύσεις τα ευεργετικά οφέλη της κανναβιδιόλης και να έχεις ένα φυσικό αίσθημα ευεξίας.

Εάν είσαι παλιότερος και πιο απαιτητικός χρήστης, σίγουρα θέλεις ένα δυνατό vaporizer που σου προσφέρει την ακριβή θερμοκρασία, για να απολαύσεις στο 100% τα αρώματα από τις ιδιαίτερες ποικιλίες που έχεις μάθει να ξεχωρίζεις και να επιλέγεις. Έτσι απαιτείται να έχεις ένα καλό φορητό μοντέλο.

Και στην περίπτωση που θες στο τέλος της ημέρας, ανενόχλητος, να απολαύσεις τα οφέλη του CBD, χωρίς να σε απασχολήσει τίποτε άλλο, βλέποντας για παράδειγμα την αγαπημένη σου ταινία ή μιλώντας με φίλους, τότε ένα επιτραπέζιο vaporizer είναι η απόλυτη λύση.

 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να βρεις μια τεράστια ποικιλία από τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους επώνυμους ατμοποιητές, για εσένα που δεν θες απλά να απολαμβάνεις την κάνναβη, αλλά να επωφελείσαι από τις ευεργετικές ιδιότητες του CBD.

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.