Κοινοποίηση:

Μέχρι τώρα έχουμε μιλήσει για την ευεργετική δράση του CBD στο άγχος, στον πόνο, στην φυσική κατάσταση, αλλά τι συμβαίνει με την σεξουαλική σου ζωή;

 

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στον αντίκτυπο έχει το CBD, σε μία από τις γενετήσιες ορμές του ανθρώπου. Αυτή δεν είναι άλλη, από το σεξ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Ο εγκέφαλος: Το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο

Μπορεί να πιστεύεις πως τα γεννητικά όργανα παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο, όσον αφορά στην σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά στην πραγματικότητα, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο εγκέφαλος, είναι μακράν, το πιο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου.

Για παράδειγμα, η σεξουαλική μας όρεξη, προέρχεται από τον λεγόμενο ‘υποθάλαμο’, ενώ η αμυγδαλή μας (όχι αυτή του λαιμού), είναι υπεύθυνη για ένα τεράστιο τμήμα της σεξουαλικής μας διέγερσης.

Φυσικά, ο ανθρώπινος εγκέφαλος, θα λέγαμε πως είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Από την μια είναι εξαιρετικός στην διέγερση, αλλά ταυτόχρονα, έχει μια πολύ κακή συνήθεια, να δημιουργεί εμπόδια. Η χαμηλή λίμπιντο, το σεξουαλικό άγχος, τα προβλήματα διάθεσης, ο πόνος και το κοινωνικό άγχος, αποτελούν απειλή, για την γενική σεξουαλική μας ευημερία.

Ευτυχώς όμως, η κανναβιδιόλη (CBD) λειτουργεί σαν ένα εξαιρετικό βοήθημα, το οποίο βοηθάει τον εγκέφαλό μας να ανακουφιστεί από αυτές τις ασθένειες. Ας δούμε όμως πως το καταφέρνει αυτό.

 

·        Χαμηλή λίμπιντο

Το άγχος και η χαμηλή λίμπιντο πάνε χέρι-χέρι. Υπάρχουν χιλιάδες επιστημονικές έρευνες, οι οποίες δείχνουν ότι το άγχος είναι μια σημαντική αιτία της χαμηλής λίμπιντο. Όταν έχουμε άγχος, επηρεάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, ολόκληρος ο οργανισμός μας. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους το άγχος επηρεάζει άμεσα την λίμπιντο, είναι παράγοντας τεράστιες ποσότητες κορτιζόλης και επινεφρίνης.

Η κορτιζόλη έχει τεράστιο αντίκτυπο στην λίμπιντο. Στους άνδρες, τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, προκαλούν χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν από χαμηλή λίμπιντο, έως στυτική δυσλειτουργία.

Τι επίδραση έχει λοιπόν η κανναβιδιόλη στην κορτιζόλη;

Η κανναβιδιόλη έχει αποδειχθεί πως μειώνει τα συνολικά επίπεδα της κορτιζόλης. Ουσιαστικά δηλαδή, η κανναβιδιόλη βοηθά στην αποφυγή της χαμηλής λίμπιντο, η οποία προκαλείται από τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης.

 

·        Σεξουαλικό και κοινωνικό άγχος

Όλοι γνωρίζουμε ότι το άγχος έχει μια βαθιά επίδραση στην καθημερινή ζωή. Το άγχος όμως, έχει επίσης σημαντική επίδραση και στην ίδια την σεξουαλική ζωή. Το σεξουαλικό άγχος μπορεί να προκαλέσει πολύ σημαντικά προβλήματα στον τομέα του σεξ, ενώ το κοινωνικό άγχος, μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την ικανότητα του ανθρώπου να γνωρίσει νέα άτομα.

Πως συνδέεται λοιπόν η κανναβιδιόλη με το άγχος;

Η επιστημονική έρευνα έχει δείξει πως η κανναβιδιόλη μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα συμπτώματα του κοινωνικού άγχους, καθώς αποτελεί μια εναλλακτική και φυσική μορφή θεραπείας, χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των φαρμάκων.

·        Πόνος

Ο πόνος ασφαλώς και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην σεξουαλική δραστηριότητα. Είτε αντιμετωπίζεις πόνους στην πλάτη, στην μέση ή πονοκεφάλους, ο πόνος σίγουρα μπορεί να καταστρέψει την σεξουαλική σου ζωή.

Μάντεψε τι είναι εξαιρετικό στην καταπολέμηση του πόνου; Πολύ σωστά μάντεψες. Η απάντηση είναι η κανναβιδιόλη. Η ανακούφιση από τους πόνους είναι ίσως το πιο καλά ερευνημένο όφελος της κανναβιδιόλης. Βλέπεις η κανναβιδιόλη έχει πανίσχυρη αναλγητική δράση και λειτουργεί ως ένα φυσικό παυσίπονο.

 

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε πως οι αλλαγές στην διάθεση, ο πόνος, η χαμηλή λίμπιντο και το άγχος, έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις στην σεξουαλική ζωή. Ευτυχώς, η κανναβιδιόλη είναι ιδανική για την καταπολέμηση όλων των παραπάνω.

Η κανναβιδιόλη έχει όλα τα φόντα για να γίνει το επόμενο μεγάλο πράγμα στη σεξουαλική θεραπεία.

Θέλεις να δοκιμάσεις τα ευεργετικά οφέλη της κανναβιδιόλης και να διαπιστώσεις με τα μάτια σου, την βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής; Στο κατάστημά μας θα βρεις μια ποικιλία από πιστοποιημένα προϊόντα CBD, τα οποία θα ενισχύσουν την διάθεση, αλλά και την σεξουαλική σου δραστηριότητα.

Κοινοποίηση:
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.