Εταιρία:Sensi Seeds

Sensi Seeds – Afghani #1 Automatic (3 seeds)

27.00

Σπόροι Afghani #1 Automatic

Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8717202904198 Κατηγορίες: , ,

Κοινοποίηση:

Απόγονος ενός πανάρχαιου στελέχους ινδικής κάνναβης (Indica), γνωστή με  την ονομασία Charas, που πρωτοεμφανίστηκε στην οροσειρά Hindu Kush, μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν, η ποικιλία Afghani #1 Automatic της εταιρείας Sensi Seeds, αναπτύχθηκε σε μεγάλο υψόμετρο, δίνοντας στελέχη δραστικά, πλούσια, γεμάτα ρητίνη, τα μοναδικά που παρήγαγαν ένα φυσικό, ζωντανό, μαύρο, ρητινώδες hash το οποίο πλάθεται σε μικρές μπάλες, έτοιμο προς κατανάλωση. Σύμφωνα με την παράδοση ο σούφι Baba Ku, αρχηγός μία ινδουιστικής αίρεσης, πρώτος εισήγαγε το Afghani στο Αφγανιστάν και οι οπαδοί του, κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες, καθώς το θεωρούσαν θεϊκή ευλογία και φάρμακο. Πρόκειται για ένα ανθεκτικό φυτό με διακλαδισμένη δομή, μετρίου ύψους σκούρο, πράσινο φύλλωμα και συμπαγή άνθη γεμάτα πορτοκαλί τριχίδια και ρητίνες, που προσφέρουν ισχυρό αποτέλεσμα και  χαλαρωτική δράση. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι ότι διατηρούν το βάρος τους και μετά την ξήρανση, ενώ το άρωμα τους είναι γήινο, γλυκό και η γεύση τους πικάντικη και έντονη. Για μεγαλύτερη, ποιοτική και ποσοτική συγκομιδή, χρησιμοποιείται η μέθοδο καλλιέργειας sea of green (SOG), με την οποία υπάρχει μία υγιής κυκλοφορία αέρα και φωτός σε όλο το φυτό, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται ένα μεγάλο κεντρικό άνθος, συμπαγές και πολύ καλής ποιότητας, ενώ στα πλευρικά κλαδιά μεμονωμένα άνθη. Έτσι τα φυτά περνούν μικρότερο χρονικό διάστημα στη φάση της ανάπτυξης, ενώ παράγουν όσα περισσότερα άνθη γίνεται, συγκριτικά με το χώρο όπου καλλιεργούνται.   Τα άνθη Afghani #1 Automatic καταπολεμούν:

 • Ανορεξία
 • κατάθλιψη
 • Αϋπνία
 • Έντονο στρες
 • Διπολική διαταραχή
 • Αισθητηριακή νευροπάθεια
 • Καταπολέμηση χρόνιου πόνου
 • Μυοσκελετικά προβλήματα

  Χαρακτηριστικά:

 • Συσκευασία 3 σπόρων
 • Ύψος φυτού 30 – 100 εκ.
 • Χρόνος ανθοφορίας 3 μήνες
 • Εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας.

Οι σπόροι διατίθενται για συλλεκτική χρήση ως σουβενίρ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία η καλλιέργεια κάνναβης διώκεται ποινικά.

Εταιρία

Sensi Seeds

Η εταιρεία SENSI SEEDS με έδρα το Άμστερνταμ, έχει μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 500 προϊόντα κάνναβης. Από το 1985 πρωτοπόρα στον τομέα της κάνναβης, η SENSISEEDSυπήρξε μία από τις 3 εταιρείες ολλανδικής παραγωγής που είχαν πρόσβαση στα εξελιγμένα υβρίδια κάνναβης από ΗΠΑ. Δημιούργησε μάλιστα και μία έκθεση προϊόντων, ένα είδος μουσείου στο Άμστερνταμ και στη Βαρκελώνη, με την ονομασία Hash Marihuana & Hemp Museum. Ιδρύοντας το 1993 μία θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία HempFlax η εταιρεία SENSISEEDSανέπτυξε νέες μεθόδους καλλιέργειας κάνναβης, προσανατολισμένες πλέον στον τομέα της κλωστουφαντουργίας, της διατροφής, της περιποίησης σώματος, αλλά και της φαρμακευτικής χρήσης της. Δίκαια λοιπόν μπορούμε να πούμε, πως είναι η μόνη εταιρεία, που εδώ και 30 χρόνια υπερασπίζεται σθεναρά την αξία και την αναγνώριση της κάνναβης στη ζωή του ανθρώπου. Σήμερα η διεθνούς φήμης εταιρεία SENSI SEEDS έχει επεκτείνει την εμπειρία της τόσο στην βιομηχανική όσο και στην ιατρική κάνναβη, προσφέροντας μας μία σειρά προϊόντων ένδυσης, σπόρων, ανθών, συμπληρωμάτων διατροφής και ελαίων. Γνωρίστε τα προϊόντα της SENSI SEEDS και είναι σίγουρο πως θα σας καταπλήξουν!
Είσαι άνω των 18 χρονών; Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.